Zin in liefde – Igone de Jongh

Nederland

Igone de Jongh keert terug met haar nieuwe tournee 'Zin in liefde'. Samen met het grootste danstalent uit binnen- en buitenland ontwikkelde ze fusion-ballet. Verwacht een spannende en gedurfde mix tussen klassiek ballet en moderne theaterdans.

DanceAble Young | Cursussen Voorjaar 2023

Gheijn Studio's De Gheijnstraat 51, Den Haag

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar, heb jij zin om te dansen, maar weet je door je (fysieke) beperking niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor de DanceAble Young lessen van Holland Dance Festival.

€130

DanceAble Danscursussen Voorjaar 2023

Gheijn Studio's De Gheijnstraat 51, Den Haag

Heb je ook zin om te dansen? Maar weet je door je (fysieke) beperking niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Meld je dan aan voor de DanceAble lessen van Holland Dance Festival!

€175

Good [old] Times – Dans Workshops 55+

Den Haag Den Haag

De Good Times danslessen zijn er voor iedereen van 55+ die lekker wil dansen. Holland Dance Festival biedt vier verschillende lessen aan voor verschillende niveaus en stijlen. Voor ieder wat wils.

€175

Vondelpark Openluchttheater

Vondelpark Vondelpark

Vondelpark Openluchttheater theater staat bekend om z’n memorabele optredens in de zomermaanden. Van juni tot september is er elk weekend een uiteenlopend programma met muziek, comedy, jeugd, dans en klassieke concerten.

Holland Festival 2023

Amsterdam Amsterdam

Het Holland Festival bestaat 76 jaar! Van 1 juni t/m 1 juli geniet je van een veelzijdig programma met theater, muziek, dans, opera, muziektheater en multidisciplinaire voorstellingen van over de hele wereld.

Nederlandse Danssport Kampioenschappen 2023

De Meenthe Stationsplein 1, Steenwijk

3 & 4 juni is het zover; de Nederlandse Danssport Kampioenschappen 2023! Dit jaar belooft een groot spektakel te worden. Met onder andere de allereerste open teammatch van het NK, een fantastische demonstratie van Victor da Silva & Joanna Leunis en een Aerial & Pole demonstratie van de DAPF.

€17,50

Nederlands Kampioenschap – SONEO

De Meenthe Stationsplein 1, Steenwijk

Het officiële Nederlands Kampioenschap Streetdance/Hip-Hop, Showdance, Jazz, Modern en Cheerdance vindt plaats op 10 & 11 juni 2023 in Rabo Theater De Meenthe te Steenwijk.

€15

Dias Latinos 2023

Amersfoort Amersfoort

Dias Latinos is het grootste én gratis Latin & Caribisch festival van Nederland! Iedere jaar transformeren ze de historische binnenstad van Amersfoort in een Latijns-Amerikaans feest. Met de beste artiesten, workshops en allerlei andere festiviteiten.

Gratis

JULIDANS 2023: Moving Out Loud

Amsterdam Amsterdam

Van 2 t/m 16 juli laat het Julidans ontwikkelingen in de hedendaagse dans zien. Bewonder het werk van uitgesproken dansmakers in Amsterdam.

CREA Dans Zomercursussen

CREA Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam

CREA biedt dit jaar weer een divers aanbod zomercursussen in Amsterdam aan voor ieder niveau. Volg week- of dagcursussen in Afromix, improvisatie, klassiek ballet, jazz, urban, the Art of Drag en meer!

DanceBootCamp

De Klokkenweide Klokkenlaan 33, Loon op Zand

DanceBootCamp is het zomerkamp voor dansers vanaf 13 jaar. Volg een week lang 6 uur per dag danslessen van diverse dansdocenten.

€565,00

Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch 2023

’s-Hertogenbosch ’s-Hertogenbosch

Theaterfestival Boulevard brengt theater, dans en muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Op het festivalhart, de podia en op bijzondere locaties in en rond ‘s-Hertogenbosch.

Danskamp @ Zee 2023

Bredene Bredene

De 15e editie van het “Danskamp Aan Zee” vindt plaats in Bredene. Een hele week dansen, zwemmen, sporten, spelen en repeteren voor het eindoptreden.

€350

Nederlandse Dansdagen 2023 – Dans Met Mij

Theater aan het Vrijthof Vrijthof 47, Maastricht

Van 29 september t/m 5 oktober 2023 geniet je weer van de diversiteit van de Nederlandse Dans. Dit jaar vieren we 50 jaar Hiphop. Speciaal voor deze editie zal het festivalprogramma vol staan met bijzondere, gerenommeerde en opkomende dansers en makers uit de hiphop scene.