3 Online Dansvoorstellingen – Young Creatives van Het Nationale Ballet & Opera

Online

De in december benoemde Young Creative Assoicates van het Nationale Ballet: Wubkje Kuindersma, Milena Sidorova en Sedrig Verwoert, creëerden eigen online voorstellingen. De drie jonge, aanstormende talenten tonen hun grote creativiteit en eigen specifieke signatuur in drie dansfilms. In Memento, Rose en I Feel It Too, dachten ze zowel het concept als de choreografie uit.

Gratis

Vaganova Academy Online Intensive

Online

Russian Masters Ballet introduceert in directe samenwerking met de beroemde Vaganova Academy: de Vaganova Academy Online Intensive! 35 uur per week vol met lessen in klassiek ballet, spitzen, caractère en repertoire.

€450

CREA Dans Zomercursussen

CREA Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam

CREA biedt dit jaar weer een divers aanbod zomercursussen in Amsterdam aan voor ieder niveau. Onder andere Afromix, improvisatie, klassiek ballet, jazz, urban en zelfs 'the Art of Drag'!

€165,00

Dias Latinos 2021

Amersfoort Amersfoort

Dias Latinos, Het vrolijkste Latin & Caribische festival van Nederland! Tijdens dit heerlijke, zomerse weekend wordt Amersfoort omgetoverd tot een Latijns-Amerikaans feest.

Gratis

MusicalCamp 2021

Hapert Hapert

MusicalCamp 2021 staat in het teken van WestEnd Workshops. Elke week komt er een gastdocent over uit de musical-hoofdstad van Europa: Londen.

€555,00

DanceBootCamp

De Klokkenweide Klokkenlaan 33, Loon op Zand

DanceBootCamp is het zomerkamp voor dansers vanaf 13 jaar. Volg een week lang 6 uur per dag danslessen van diverse dansdocenten.

€555,00

Brussels International Ballet School – Summer Intensive Program

Brussels International Ballet School Rue François Gay 83-85, Woluwe-Saint-Pierre

Het Summer Intensive Programma van Brussels International Ballet School verwelkomt getalenteerde dansers van 13 tot 24 jaar en is gericht op Klassiek- en Modern ballet op hoog niveau.

Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch 2021

’s-Hertogenbosch ’s-Hertogenbosch

Theaterfestival Boulevard brengt theater, dans en muziek(theater) en kunstvormen die niet in een hokje passen. Op het festivalhart, de podia en op bijzondere locaties in en rond ‘s-Hertogenbosch.

LatinVillage Festival 2021

Recreatiegebied Spaarnwoude Oostbroekerweg 1, Velsen-zuid

LatinVillage Festival is hét tweedaagse festival waar de bezoeker kan genieten van en dansen op een mix van House, Eclectic en Latin muziek.

€37,50

Limburg Festival 2021

Limburg Limburg

Het Limburg Festival is het oudste theaterfestival in Midden-Limburg! Van 25 t/m 29 augustus wordt Midden-Limburg omgetoverd tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod van theater, toneel, dans, muziek, opera en mime.

Kunstbende Young Creators Festival – Finale

Kromhouthal Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam

De winnaars van de voorrondes staan op 2 oktober 2021 in de finale tijdens het Kunstbende Young Creators Festival in de Kromhouthal in Amsterdam. Een topjury beoordeelt alle deelnemers.

De Dansmarathon op SBS6 – 50 uur non-stop dansen

Breepark Breda Bavelseparklaan 7, Breda

SBS6 presenteert het grootste dansspektakel ooit, live op de Nederlandse TV: De Dansmarathon! Dans 50 uur non-stop, win 100.000 euro en nog belangrijker: dans voor een goed doel.

€7.50