3 Online Dansvoorstellingen – Young Creatives van Het Nationale Ballet & Opera

Online

De in december benoemde Young Creative Assoicates van het Nationale Ballet: Wubkje Kuindersma, Milena Sidorova en Sedrig Verwoert, creëerden eigen online voorstellingen. De drie jonge, aanstormende talenten tonen hun grote creativiteit en eigen specifieke signatuur in drie dansfilms. In Memento, Rose en I Feel It Too, dachten ze zowel het concept als de choreografie uit.

Gratis

Tutti: Introdans 50 jaar!

Tour

Introdans viert het 50-jarig bestaan met een muzikaal gouden dansfeest 'Tutti' met, jawel, àlle dansers! De geweldige zangers van A Filetta en Assurd begeleiden de dansers live tijdens een deel van de tour. Samen brengen zij twee absolute publieksfavorieten naar voren: Sidi Larbi Cherkaoui en Mauro Bigonzetti.

Docentenseminar: Épaulement en Ports de Bras

Nationale Balletacademie Agamemnonstraat 44, Amsterdam

De Nationale Balletacademie (NBA) en de Henny Jurriëns Studio (HJS) slaan de handen ineen om een nieuwe serie Docenten Seminars aan te bieden! Docenten Seminar 'Épaulement en Ports de Bras' zal worden gegeven door docente Ainara Garcia Navarro.

€90

Nederlands Balletgala 2021

DeLaMar Theater Marnixstraat 402, Amsterdam

Alexandra Radius en Han Ebbelaar, het beroemdste balletechtpaar dat Nederland ooit kende, organiseren het jaarlijkse Nederlands Balletgala.

€85,00

Open Festival Amare

Amare Spuiplein 150, Den Haag

Tijdens het driedaagse Open Festival op 19, 20 en 21 november 2021 is Cultuurhuis Amare in Den Haag klaar om jou te ontmoeten. Amare is het nieuwe thuis van het Residentie Orkest, het Nederlands Danstheater en het Koninklijk Conservatorium.

Docentenseminar: Lesgeven aan jonge kinderen 7-10 jaar

Nationale Balletacademie Agamemnonstraat 44, Amsterdam

De Nationale Balletacademie (NBA) en de Henny Jurriëns Studio (HJS) slaan de handen ineen om een nieuwe serie Docenten Seminars aan te bieden! Docenten Seminar 'Lesgeven aan jonge kinderen 7-10 jaar' zal worden gegeven door Marieke van der Heijden.

€90

Docentenseminar: Spitzenwerk (beginners)

Nationale Balletacademie Agamemnonstraat 44, Amsterdam

De Nationale Balletacademie (NBA) en de Henny Jurriëns Studio (HJS) slaan de handen ineen om een nieuwe serie Docenten Seminars aan te bieden! Docenten Seminar 'Spitzenwerk (beginners)' zal worden gegeven door Simona Ferrazza.

€90

Docentenseminar: Draaien en Sprongtechniek

Nationale Balletacademie Agamemnonstraat 44, Amsterdam

De Nationale Balletacademie (NBA) en de Henny Jurriëns Studio (HJS) slaan de handen ineen om een nieuwe serie Docenten Seminars aan te bieden! Docenten Seminar 'Draaien en Sprongtechniek' zal worden gegeven door docent Dario Elia.

€90