Naakt – NuDa Veritas | Isabelle Beernaert

Choreografe Isabelle Beernaert presenteert de productie ‘Naakt - NuDa Veritas’. Een moderne dansvoorstelling op etnische muziek met een oerkracht.

Good [old] Times – Dans Workshops 55+

Den Haag Den Haag

De Good Times danslessen zijn er voor iedereen van 55+ die lekker wil dansen. Holland Dance Festival biedt vier verschillende lessen aan voor verschillende niveaus en stijlen. Voor ieder wat wils.

€168

DanceAble Young | Cursussen Voorjaar 2022

Gheijn Studio's De Gheijnstraat 51, Den Haag

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar, heb jij zin om te dansen, maar weet je door je (fysieke) beperking niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor de DanceAble Young lessen van Holland Dance Festival.

€126

DanceAble Danscursussen Voorjaar 2022

Gheijn Studio's De Gheijnstraat 51, Den Haag

Heb je ook zin om te dansen? Maar weet je door je (fysieke) beperking niet zeker of dansen wel iets voor jou is? Meld je dan aan voor de DanceAble lessen van Holland Dance Festival!

€168

Father Figure – Lloyds Company

10 jaar na Father Father keert choreograaf Lloyd Marengo terug in de theaters met opvolger: Father Figure. Een compacte “in your face” dance performance laat de struggle zien van 4 b-boys en een percussionist met het thema vaderfiguur.

I – Voorstelling Igone de Jongh

Igone de Jongh; prima ballerina, bejubeld voormalig eerste soliste van Het Nationale Ballet en muze van de wereldberoemde choreograaf Hans van Manen, gaat het theater in! In "I" maakt Igone danskunst toegankelijk en aanraakbaar, zonder een concessie te doen aan de hoogste kwaliteit.

Moving Futures Festival

Van vrijdag 25 maart tot en met vrijdag 3 juni 2022 is het Moving Futures Festival te zien in negen Nederlandse steden. Het festival toont vernieuwende dans in een royaal uiteenlopend programma met voorstellingen, installaties, workshops en (after)talks.

India Dans Festival 2022

Korzo Theater Prinsestraat 42, Den Haag

Vier de rijke Indiase dans en cultuur tijdens het India Dans Festival! Korzo Theater Den Haag presenteert toonaangevende en beginnende talenten uit binnen- en buitenland. Ook is er plek voor de dansgemeenschap om elkaar te ontmoeten, werk te presenteren en workshops te volgen.

Vondelpark Openluchttheater

Vondelpark Vondelpark

Vondelpark Openluchttheater theater staat bekend om z’n memorabele optredens in de zomermaanden. Van juni tot september is er elk weekend een uiteenlopend programma met muziek, comedy, jeugd, dans en klassieke concerten.

Holland Festival 2022

Amsterdam Amsterdam

Het Holland Festival bestaat 75 jaar! Van 3 tot en met 26 juni kan je genieten van een veelzijdig programma. Dans, theater, muziek, opera, muziektheater en multidisciplinaire voorstellingen van over de hele wereld komen voorbij.

Oerol Festival Terschelling 2022

Terschelling Terschelling

Het tiendaagse festival is één van de oudste cultuur-, kunst- en dansfestivals van Nederland! Geniet van een verscheidenheid aan activiteiten, van dans tot muziek tot kunstinstallaties.

€32,50

Dias Latinos 2022

Amersfoort Amersfoort

Dias Latinos is het grootste én gratis Latin & Caribisch festival van Nederland! Op 1, 2 en 3 juli transformeren ze de historische binnenstad van Amersfoort in een Latijns-Amerikaans feest. Met de beste artiesten, workshops en allerlei andere festiviteiten.

Gratis

Julidans

Amsterdam Amsterdam

Grensverleggend, gedurfd en verrassend. In Juli ieder jaar presenteert Julidans de actuele stand van zaken in de hedendaagse dans. Verwacht meer dan 40 voorstellingen op 14 locaties door de stad Amsterdam, met Internationaal Theater Amsterdam als festival hart.

Zomercarnaval Straatparade 2022

Rotterdam Rotterdam

De Zomercarnaval straatparade is een enorm spektakel, waar je gewoon niet omheen kan. Heel Rotterdam is afgesloten zodat deze saaie weg omgetoverd kan worden in een tropische dans-route. Ruim 2.500 dansers en danseressen, 25 carnavalsgroepen en praalwagens zetten de Rotterdamse binnenstad jaarlijks op z’n kop!