Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Holland Dance Festival 2024

24 januari @ 20:15 - 17 februari @ 23:00

holland dance festival 2024 banner

Van 24 januari tot en met 17 februari 2024 staat Nederland in het teken van de internationale dans. Voor de negentiende keer toont het Holland Dance Festival internationale topgezelschappen en danskunstenaars, nieuwe ontdekkingen, oude bekenden en ook vele Nederlandse primeurs. Dansstad Den Haag is het kloppende hart van het festival, met daarnaast voorstellingen in Delft, Tilburg, Rotterdam en Amsterdam.

het Holland Dance Festival opent zijn negentiende editie met een bijzonder verrassingsgala. Onder de titel Future of Dance zoomen ze dit keer volledig in op jong danstalent en presenteren ze de sterren van de toekomst. Tijdens dit gala treden maar liefst drie van de beste juniorengezelschappen die de wereld telt op: Ailey II uit New York, NDT2 en de Junior Company van Het Nationale Ballet.

Over Holland Dance Festival

De missie van Holland Dance Festival is om dans toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dans is voor iedereen: voor professionals en amateurs, voor mensen mét en zónder beperking en voor ouderen en jongeren.

Het werk van choreografen met zeer uiteenlopende carrières, artistieke visies, culturele achtergronden en verschillende staten van dienst geeft het Holland Dance Festival een unieke uitstraling en daarmee een unieke plek in het danslandschap van Nederland en de wereld.

Gegevens

Begin:
24 januari @ 20:15
Einde:
17 februari @ 23:00
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement

Organisator

Holland Dance Festival

Locatie

Amare
Spuiplein 150
Den Haag, 2511 DG Nederland
+ Google Maps