Auditie oproep: K-Pop Dansgroep The Miso Zone zoekt dansers

0

Dance crew ‘The Miso Zone’ is op zoek naar getalenteerde dansers. Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van de grootste Kpop dansgroep van Nederland? Heb je danservaring en zou je graag mee willen doen aan videoclips en optredens? Geef je dan nu op voor de open audities in Amsterdam!

More information in English: K-pop audition in Amsterdam.

Auditie info

Datum: Zaterdag 20 April 2024
Tijd: 12:30 – 16:00 uur
Locatie: USC Universum (Science Park 306, 1098 XH Amsterdam)

Hoe kan je meedoen?

  1. Geef je op via het online auditie formulier
  2. Bereid een (K-pop) dans voor van ongeveer 1 minuut
  3. Doe mee met de fysieke audities in Amsterdam

Wanneer mag je auditie doen?

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je hebt ervaring met (K-pop) dans;
  • Op zondagen ben je beschikbaar voor repetities;
  • Je bent een teamspeler en vindt het leuk om nieuwe vrienden te ontmoeten en samen te dansen!

Bekijk de auditie informatie voor meer details over de auditie dag. Als je nog vragen hebt, kan je de groep berichten via mail of Instagram (of stel als je vragen tijdens het K-pop Random Dance evenement op 7 april).

Over The Miso Zone

The Miso Zone is een (K-pop) dansgroep uit Nederland, gevestigd in Amsterdam. Opgericht in 2018, zijn ze de eerste Nederlandse K-pop dansgroep die actief K-Pop in Public danscovers online plaatste. Daarnaast zijn ze bekend van hun Random Dance Play evenementen en video’s. The Miso Zone houdt zich bezig met verschillende online en offline projecten. Denk aan TV-interviews, (inter)nationale danswedstrijden, choreografie projecten, dansworkshops, samenwerkingen en live optredens. Eens in de twee jaar openen ze hun deuren voor nieuw talent door het organiseren van een grote auditie. Dus pak snel je kans!

The Miso Zone dance audition 2024 kpop dance group amsterdam