Waar kan je balletkleding kopen in Nijmegen?

0

Als danser ben je in Nijmegen op de goede plek. In de levendige stad zijn ontzettend leuke dansscholen gevestigd met lessen in werkelijk iedere dansstijl. Bovendien zijn er regelmatig grote dansgezelschappen te bewonderen in de Nijmeegse theaters. Denk aan voorstellingen van Introdans, Scapino Ballet, Het Nederlands Dans Theater, Conny Janssen Danst, Igone de Jongh en Isabelle Beernaert! Dansgelegenheid is er in overvloed, maar waar kunnen dansers in Nijmegen hun balletkleding kopen? Wij geven advies.

Zo shop je snel en gemakkelijk balletkleding!

Hoewel een fysieke balletwinkel in Nijmegen er momenteel helaas niet is, heb je alsnog voldoende mogelijkheden om balletkleding aan te schaffen. Alle benodigde balletkleding kan je namelijk gemakkelijk aanschaffen via de online dansspeciaalzaak Danswinkel.nl. Zo zit je bovendien niet gebonden aan de openingstijden of de beperkte collectie van een winkel.

Danswinkel.nl heeft het grootste aanbod balletkleding voor dansers van iedere leeftijd en ieder dansniveau. De collectie bestaat uit hoogwaardige merken die bekend zijn in de balletwereld, zoals Papillon, Bloch, Wear Moi, Capezio, SoDanca, Rumpf en Dansez-Vous. De bestelde balletkleding kan je op je gemak thuis passen of laten bezorgen in één van de Danswinkel.nl filialen.

dansez-vous balletpakjes uitkiezen balletkleding kopen in danswinkel

Balletkleding passen in de winkel?

Kan je online niet vinden wat je zoekt? Twijfel je over de juiste maat? Wil je graag dat er iemand met je meekijkt en advies geeft? Bezoek één van de fysieke danswinkels in de bruisende centra van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Hilversum.

Maak er direct een stedentrip van en combineer een bezoek aan de winkel met een dagje shoppen of cultuur snuiven. Natuurlijk wil je er wel zeker van zijn dat de benodigde dansartikelen aanwezig zijn in de winkels! Neem daarom van te voren contact op met de winkel naar keuze of plaats een online bestelling.

Spitzen aanmeten in Nijmegen

In de fysieke winkels kan je ook op afspraak terecht voor het aanmeten van spitzen. Heb je toestemming gekregen van de balletdocent? Maak hier een afspraak voor spitzen aanmeten.

Koop de spitzen niet online. De kans is namelijk minimaal dat deze precies de perfecte lengtemaat, breedtemaat, hardheid en vorm voor jouw voeten hebben. Als je net begint op spitzen kan je dit bovendien lastig zelf inschatten, waardoor je misschien een lange tijd op de verkeerde spitzen gaat dansen. Slecht voor de voeten en de danstechniek.

Oftewel, het is absoluut de moeite waard om een dagje uit te trekken voor een bijzondere gelegenheid als spitzen passen!

Danswinkel.nl Spitzen aanmeten op locatie in Amsterdam

Danswinkel op locatie in Nijmegen

Danswinkel.nl werkt samen met verschillende dansscholen in en rondom Nijmegen. Voor dansscholen is het dan ook echt een aanrader om Danswinkel op locatie te laten komen! Zij komen dan met alle benodigde spitzen en balletkleding langs op de balletschool. Zo kan je balletdocent direct meekijken en ervoor zorgen dat alle dansleerlingen de juiste balletartikelen volgens de kledingvoorschriften aanschaffen.