Originele Sinterklaas cadeautjes vind je bij Danswinkel.nl!

0

Sinterklaas is in het land aangekomen, dus laat de cadeautips maar binnenstromen. Met onze cadeaugids vind je zo, het perfecte Sinterklaascadeau. Ben je dit jaar op zoek naar bijzondere geschenken? Wij helpen jou om out of the box te denken! Ballerina knuffels, sportaccessoires of kleding voor ballet; bij DANSWinkel vind je originele Sinterklaas cadeaus voor ieder budget. Online bestel je de gehele collectie, en in de winkels vind je de bestseller selectie. Ben je nu nog inspiratieloos? Lees dan snel verder voor onze aanbevolen Sinterklaascadeaus.

Beenwarmers

Houd de benen en enkels warm dit najaar met een heerlijk zacht paar beenwarmers. Hier maak je een danseres van iedere leeftijd blij mee! Bovendien zijn stijlvolle beenwarmers nu ook buiten de dansstudio helemaal in, waardoor dit ook een perfect cadeau is voor modieuze dames en kids die niet op dansles zitten. Bij Danswinkel.nl scoor je al beenwarmers voor minder dan €10. Ideaal voor in een surprise, dobbelspel, schoencadeau of in de zak van Sinterklaas.

Shop Beenwarmers

Papillon PA7070 beenwarmers cadeau voor sinterklaas en kerst

Papillon PA7070


intermezzo 2656 beenwarmers wit 60 cm

Intermezzo 2656


intermezzo 2030 beenwarmers grijs

Intermezzo 2030


Rumpf 1121 beenwarmers zwart 90cm

Rumpf 1122


Tassen

Een tas is een super leuk en praktisch cadeautje voor Sinterklaas! Danstassen vaak voorzien van de meest unieke en bijzondere ontwerpen. Voor de allerkleinsten heb je de zoete roze ballettassen met ruches, glitters en strikjes. Daarentegen zijn er ook genoeg stoere sporttassen te vinden voor tieners en volwassenen. Onze aanraders:

Shop danstassen

alista danstas dance cadeau voor dansers metallic schoudertas

Alista DANCE Sporttas


Rumpf roze ballettas 261 met spitzen

Rumpf 261


Alista Ruffle Danstas voor Kinderen originele sinterklaas cadeautjes

Alista Ruffle tas


alista dancer basics ballettasje met spitzen

Alista Balletkoffertje


Sleutelhangers

Van werkelijk iedere hobby of interesse is er wel een sleutelhanger te vinden. Houdt jouw lootje bijvoorbeeld van ballet? Ga voor een mini spitzen sleutelhanger. Of is er iemand helemaal dol op konijnen? Ga voor een sleutelhanger met pluche ballerina konijn.

Shop Sleutelhangers

bloch sleutelhanger min spitzen balletschoen roze

Bloch A0604M


F490295 alista ballet konijn

Alista F490295


So Danca sleutelhanger MB-016 met ballerina print

SoDanca MB-016


B49087 alista rode schoentjes dansschoenen originele sinterklaas cadeaus

Alista B49087


Sieraden

Een sieraad is een super chique cadeau, maar hoeft helemaal niet duur te zijn! Danswinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment ballet kettingen, oorbellen en armbanden. Voor stijldansers kan je daarnaast gaan voor een luxe dasspeld of broche met danspaar.

Shop Sieraden

Rumpf Armband met Tutu Hanger cadeau vrouwendag

Rumpf RU103


Diamant Dasspeld Zilver HW07976

Diamant HW07976


Alista Ballet Ketting van Ballerina Hanger met Strass B32068 originele sinterklaas cadeaus

Alista B32068


Alista Dubbele Armband met Ballerina en Strass

Alista B33095


Balletvestjes

Wat niet kan ontbreken in onze lijst met originele Sinterklaas cadeaus is het balletvestje. Het klassieke wikkelvestje is niet alleen een basic voor in de balletles. Ook daarbuiten zijn balletvestjes zeer stijlvol en geven ze wat extra warmte. Super comfortabel deze winter en bovendien onmisbaar voor dames die fan zijn van de balletcore trend.

Shop Balletvestjes

Papillon Cross-over Balletvestje Lange Mouwen voor Dames PA2055 balletkleding dames

Papillon PA2055


Alista Dancer Basics Klassieke Wikkelvest Voor Kinderen

Alista Milano


Papillon Cross-over Balletvestje PK2051

Papillon PK2051


Rumpf RU2715 Warm-up top originele sinterklaas cadeaus

Rumpf RU2715


Sportaccessoires

Sportfanaten, maar ook dansers of yogi’s, maak je super blij met unieke sportaccessoires. Denk aan een luxe foam roller, voetroller, yogamat, balans bord, weerstandsbanden of een bidon met leuke print. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden!

Shop Sportaccessoires

voetroller footsie roller massage roller voor dansende moeders moederdag

Footsie Roller


Techdance Spin Board Blauw TH-095 originele sinterklaas cadeautjes

Techdance TH-095


dansez-vous bidon paris drinkfles ballet

Dansez-Vous Bidon


Rumpf Danssokken Antislip 151

Rumpf 151


Houd rekening met de levertijden!

Slechts een deel van de online collectie is snel leverbaar. Ga daarom voor onze cadeautips en voorkom stress dit jaar. De gemiddelde levertijd staat bij ieder product apart vermeld. Dus houd deze in de gaten, voordat je iets bestelt.

Voor last minute originele Sinterklaas cadeaus kan je het beste naar één van de filialen. Hier kan je direct cadeaus uit voorraad kiezen, laten inpakken en gemakkelijk betalen. Kom gerust langs in de winkels en laat alle zorgen verdwijnen. Danswinkel helpt jou graag om alle (ballet)pakjes op tijd in de zak van Sinterklaas te laten verschijnen.

Tijdens Black Friday hebben wij zelfs speciale kortingsacties voor je klaar staan. Bij Danswinkel schaf je de leukste Sinterklaascadeaus voor dansers aan!

danswinkel.nl black friday korting op originele sinterklaas en kerst cadeaus banner