Moederdag Cadeautips voor dansende Moeders

0

Moederdag is het moment om alle mama’s even lekker in het zonnetje te zetten! Nog op zoek naar een lief cadeau ideetje? Wij geven jou de beste cadeautips voor alle sportieve en dansende moeders. Uiteraard zitten er ook wat geschenkideeën tussen voor mama’s en oma’s die liever naar dans kijken dan het zelf uitvoeren.

1. Stijlvol en comfy Papillon joggingpak

Van klimmen in de speeltuin tot racen op de bakfiets: moederschap is een actief bestaan. Comfortabele kleding is daarom een must. Bekend dansmerk Papillon heeft een fantastisch nieuwe collectie uitgebracht met joggingbroeken, vesten en hoodies. Verkrijgbaar in diverse kleurtjes, waarmee je lekker kan mixen en matchen. Draag de joggingkleding tijdens het sporten, dansen, spelen, fietsen of bankhangen. Sportief, stijlvol en perfect om iedere dag te dragen!

Bij Danswinkel.nl shop je trendy homewear voor dames.

papillon banner athleisure collectie dames sportkleding

2. Manicure en Pedicure

Als je je moeder echt wil verwennen, is een manicure of pedicure het perfecte cadeau! Even een paar uurtjes totaal ontspannen en lekker in de watten gelegd worden. Ook ontzettend leuk om jezelf cadeau te geven of om gezellig samen met andere mama’s.

Erg populair op dit moment is de BIAB manicure. Aan de hand van meerdere gel laagjes creëer je een sterkere en langere nagel die vervolgens in alle kleurtjes gelakt kan worden. Tegelijkertijd versterk je hier ook de eigen nagels mee. Het dragen van BIAB nagels voelt heel natuurlijk en comfortabel aan. Zeg maar gedag tegen gebroken nagels tijdens het sporten, werken of huishouden.

biab nagelbehandeling manicure cadeautips

3. Ontspannende massage roller

Onze gouden cadeautip voor drukke (dansende) moeders is een voetroller. Na een lange dag staan, lopen, dansen of sporten is het heerlijk om even de voeten te ontspannen met een voetroller of massage bal. Masseer gemakkelijk de knopen uit de voeten en verlicht kramp of spanning. Bovendien kan dit op ieder moment van de dag; tijdens het werken, na het sporten of terwijl je tv kijkt.

voetroller footsie roller massage roller voor dansende moeders moederdag

4. Grote Sporttas of Danstas

Je hebt nooit genoeg tassen! Een goede sporttas is een echte must-have voor dansende moeders of actieve mama’s die aan yoga en fitness doen. Dans sporttassen zijn voorzien van meerdere vakjes, zodat je de dansschoenen bijvoorbeeld apart kan opbergen van de kleding, waterfles of snacks. Daarnaast is er in een yogatas ook nog een speciale opbergplek gemaakt voor de yogamat.

  capezio b229 grote danstas duffel bag zwart
papillon 16pa9955 yogatas dans sporttas dansende moeders cadeautip

Meer inspiratie nodig? Lees onze artikelen over schoonheidsbehandelingen voor dansers en originele Moederdag cadeau ideeën.