Vier Internationale Vrouwendag met de mooiste Dames Danskleding

0

Het is Internationale Vrouwendag! Ook in de danswereld zijn de thema’s rondom deze feestdag relevant. Bovendien staat deze dag niet alleen in het teken van emancipatie, maar ook van inspiratie en waardering. Laat je daarom inspireren door deze collectie prachtige dansartikelen die wij speciaal hebben samengesteld voor dansende dames.

international womans day vrouwendag ballet

Schitterende balletpakjes

Voel je de meest krachtigste versie van jezelf op internationale vrouwendag door het dragen van jouw favoriete dansoutfit tijdens de dansles! Check vooral de collectie exclusieve balletkleding op Danswinkel.nl en geef net wat extra’s aan jouw normale balletoutfit.

Luxe balletpakjes

 

wear moi aglos luxe balletpakje voor dames

Dansen On Pointe

Eén van de meest bewonderenswaardige dingen aan ballet blijft toch wel het dansen op de toppen van de tenen! Wanneer je zelf op spitzen mag dansen, kan je afspraak maken voor het aanmeten van spitzen in een dansspeciaalzaak.

Spitzen collectie

 

Spitzen verschillende kleuren freed

Unieke Danshakken

Net zo indrukwekkend zijn dansers die op torenhoge hakken kunnen dansen. Een aanrader voor Salsa, Latin en Argentijnse Tango danseressen is het merk Nueva Epoca. Hun collectie voor dames bestaat uit vrouwelijke dansschoenen met de meest unieke ontwerpen.

Nueva Epoca Dansschoenen

 

nueva epoca paola dansschoenen dames vrouwendag

Geschenken

Verras jouw dierbaren met een schitterend cadeautje voor Internationale Vrouwendag! Bijvoorbeeld een mooi ballet sieraad, een sleutelhanger met dansschoentjes of een ballerina portemonnee.

Danscadeautjes