Waar kan je spitzen laten aanmeten in Amersfoort?

0

Balletdanseressen uit Amersfoort opgelet: Laat je spitzen professioneel aanmeten bij Danswinkel! Of je nou voor de eerste keer op spitzen gaat dansen, uit je spitzen bent gegroeid of je graag wilt oriënteren op een nieuw model of merk spitzen; je bent van harte welkom in de Danswinkel filialen. Hier word je geholpen door deskundige medewerkers met kennis van- en ervaring met het aanmeten van spitzen.

Waar kan ik spitzen laten aanmeten?

Wij weten hoe belangrijk het is dat het kopen van spitzen op de juiste manier wordt gedaan en onder begeleiding van een professional. Wanneer je graag spitzen wilt laten aanmeten in Amersfoort, adviseren wij daarom om naar een fysieke danswinkel te gaan. Danswinkel.nl heeft meerdere filialen verspreid door Nederland. Zo sta je binnen een kwartier al in ons dichtstbijzijnde filiaal in Hilversum.

Heeft een grotere groep ballet leerlingen nieuwe spitzen nodig? Dan adviseren wij om de balletdocent contact te laten opnemen met Danswinkel.nl. Wij kunnen bijvoorbeeld een gezamenlijke passessie in plannen in één van onze filialen of zelfs langskomen met een collectie spitzen op de balletschool in Amersfoort. Op deze manier kan de balletdocent meekijken tijdens het hele proces en is de volledige dansklas direct van spitzen voorzien.

Nationale balletacademie spitzen aanmeten Danswinkel.nl

Hoe maak ik een afspraak?

Bij de Danswinkel nemen we graag de tijd om jou te helpen bij het aanmeten van de juiste spitzen. Dit duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten. Daarom vragen wij vriendelijk om een afspraak te maken voor het laten aanmeten van je spitzen. Gelukkig gaat dit heel gemakkelijk!

Neem telefonisch contact op met de winkel naar keuze of maak een afspraak voor spitzen aanmeten via de online agenda:

Spitzen aanmeten bij Danswinkel

Tel.nr DANSWinkel Hilversum: 035-6217111

Hoe bereid je je voor op een afspraak?

Voor de afspraak is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten.

  • Je hebt toestemming van je balletdocent voor het dansen op spitzen
  • Zorg ervoor dat de teennagels zijn geknipt, zodat je hier geen last van hebt.
  • Neem je oude spitzen en teenbeschermers mee als je hiervoor al op spitzen hebben gedanst.
  • Draag geschikte kleding. Bijvoorbeeld een broek waarbij je de broekspijpen ver kan opstropen en eventueel een spitzen panty met gat onder de voet.
  • Neem even de tijd om je voeten op te warmen, zodat je geen kramp krijgt tijdens het passen.

Russian Pointe nieuwe spitzen aanmeten

Hoe meten wij de spitzen aan?

In de winkel nemen we graag eerst even de tijd om te vragen wat je wensen zijn en wat je ervaring is met spitzen. Mocht je bijvoorbeeld al eerder op spitzen hebben gedanst, kunnen wij je helpen met een specifieke wens. Denk aan een maatje groter of breder, een zachtere of hardere zool of de overstap naar een ander merk.

Vervolgens kijken wij naar de vorm van je voet, de sterkte van de enkels en je opgebouwde spierkracht. Je krijgt van ons verschillende spitzen om te passen en aan te voelen. Voel je een pijnpunt, knelt het ergens of zak je juist weg? Laat het vooral weten! Zo kunnen wij samen op zoek gaan naar het beste paar spitzen voor jouw voeten.

Spitzen online bestellen?

Wij hebben een ruim aanbod spitzen van diverse merken, zoals Bloch, Capezio, Grishko, F.R. Duval, Wear Moi en So Danca. Dit zijn allemaal zeer ervaren en geliefde dansmerken die spitzen van zeer hoge kwaliteit ontwerpen. De meeste variatie in soorten spitzen hebben wij in de fysieke winkels liggen. Een aantal populaire modellen zijn echter ook verkrijgbaar online.

Let op: bestel alleen spitzen online als je het model al eerder hebt gehad en precies weet welke hardheid en breedte je nodig hebt! Anders is de kans minimaal dat de spitzen goed zullen passen. Het dansen op slecht passende spitzen is sterk af te raden en kan zelfs tot blessures leiden. Ook wanneer de voeten nog in de groei zijn vragen wij je om de spitzen opnieuw te laten aanmeten in de winkel in de buurt van Amersfoort.

the shoe room spitzen in diverse kleuren spitzen amersfoort

Foto: The Shoe Room