Wat geef je een danser cadeau?

0

Lastig om een geschikt en origineel cadeau te vinden voor een danser? Zeker niet! Neem hun passie als inspiratie en ga voor een uniek danscadeau. Met een prachtig én functioneel danscadeau verras je iedere danser. Kerst, Sinterklaas, verjaardagen of een andere gelegenheid; laat je inspireren door deze leuke geschenkideeën voor dansers.

1. Ballet Sieraad

Ballet sieraden zijn ontzettend leuk om cadeau te geven aan een balletdanseres. Je kan onder andere gaan voor een ketting, oorbellen, sleutelhanger of een armband. Voorzien van een dansende ballerina of balletschoenen met strass steentjes. Draag ze, hang ze aan de danstas of in de Kerstboom. Bovendien zijn de juwelen vaak verpakt in een elegant cadeaudoosje.

2. Ballroom Juweel

Is de ontvanger van jouw cadeau geen balletdanseres maar een stijldanser(es)? Ook daarvoor zijn diverse sieraden met luxueuze uitstraling verkrijgbaar. Zo heb je goud- of zilverkleurige dasspelden en broches, versierd met een danspaar. De Ballroom juwelen van dansmerk Diamant ontvang je inclusief luxe cadeaubox.

Diamant Dasspeld Zilver HW07976 cadeau voor danser
danser cadeau HW07973 diamant broche zilverkleurig danspaar valentijnsdag

3. Unieke Danstas

Een danstas is niet alleen een super leuk, maar ook een zeer functioneel cadeautje. Hoe leuk is het voor een danser om alle dansspullen kwijt te kunnen in een prachtige tas die speciaal is ontworpen om aan de wensen van dansers te voldoen. Van een speciaal vak voor de dansschoenen tot een extra ritsvakje voor de haaraccessoires. Bovendien kan je het zo eenvoudig of gek maken als je wilt en is er voor ieder budget wel iets verkrijgbaar.

4. Sportief Spinboard

Voor de gedreven en serieuze danser is er niks leuker dan een cadeautje waarmee je nog beter leert te dansen. Onze tip: ga voor een turning board of een balance board. Deze kleurrijke schijven zorgen ervoor dat dansers wennen aan het draaien van pirouettes en helpen met het trainen van de balans. Daarnaast maak je dansers ook zeker blij met andere soort sportaccessoires, zoals massagerollers, weerstandsbanden en ballet voetstretchers.

techdance spinboard voor ballet

5. Trendy Beenwarmers

Ieder najaar duiken ze weer op in de modewereld, maar in de danswereld worden ze het hele jaar door gedragen. Beenwarmers zijn onmisbare accessoires voor dansers die ballet, jazz, modern of vergelijkbare dansstijlen uitoefenen. Ze houden de spieren lekker warm, hoeven helemaal niet duur te zijn én zijn ook nog eens super stijlvol. Verkrijgbaar in vele verschillende kleurtjes.

6. Dans Knuffels

Kleine kinderen maak je altijd blij met een zacht knuffelbeest. Houden de kids ook nog eens van dansen? Dan zijn balletknuffels het perfecte cadeau idee. Een ballerina muis met tutu jurkje tovert bij iedereen een lach op het gezicht.

dansez-vous zelie ballerina knuffel muis groot

7. Cadeaubon

Wat is het perfecte cadeau voor iedere danser, ongeacht leeftijd, dansstijl of smaak? Jazeker, het bestaat: de DANSWinkel.nl cadeaubon. Je hebt de keuze uit diverse bedragen en kan daarnaast kiezen voor een winkel- of online cadeaubon. Als je gaat voor een fysieke cadeaubon, ontvang je ook nog een feestelijke verpakking.

danswinkel.nl cadeaubon