10% korting Back To School Deal bij Danswinkel.nl!

0

Back to school = terug naar de dansles! Tijd om alle benodigde danskleding voorschriften aan te schaffen. Geniet nu tijdelijk van 10% korting op online bestellingen via Danswinkel.nl.

Met alle huidige prijsstijgingen komt DANSWinkel.nl dansers tegemoet met een speciale Back to Dance aanbieding. Heb je dus nog niet de volledige kledinglijst van de dansschool aan kunnen schaffen? Of wil je graag een nieuw paar dansschoenen voor jouw Salsa-, Latin- of Ballroom cursus kopen? Doe dit nu extra voordelig via Danswinkel.nl met de 10% korting.

Maak in september 2022 gebruik van de 10% kortingscode: school2022

Gebruik Back to School korting

 

Hoe gebruik je de 10% korting?

Stop alle dansbenodigdheden in het mandje. Vul vervolgens de kortingscode in tijdens het afreken proces bij het veld ‘kortingsbon’. Let op: gebruik kleine letters. Druk ten slotte op kortingscode gebruiken, rond het afreken proces af en wacht vol smacht op jouw nieuwe dansartikelen!

back to school 2022 danswinkel korting op danskleding en dansschoenen