Complete balletoutfit met voordelige balletsets!

0

Het aanschaffen van een volledige balletkleding outfit kan best een intimiderende opgave zijn. Vooral voor ouders met weinig kennis van- en ervaring met ballet. Loop een dansspeciaalzaak in en je wordt al snel overrompeld door het grote aanbod balletpakjes, panty’s, balletschoenen, vestjes, rokjes en oneindig veel accessoires. Wij hebben daarom de perfecte ballet hack gevonden voor kinderen die met ballet beginnen: balletsets!

De balletsets bestaan uit de best verkopende artikelen op Danswinkel.nl. Deze bestsellers zijn zeer geliefd, zijn passen goed bij elkaar en zijn gemiddeld sneller leverbaar. Geen gedoe meer met het uitkiezen van aparte kledingstukken met verschillende maatvoeringen, vloekende kleurtjes en uiteenlopende levertijden.

Bekijk ballet sets

De beste balletkleding deals

De Danswinkel.nl balletsets zijn niet alleen zeer praktisch, ze zijn ook nog een stuk voordeliger. Door alle balletartikelen in één keer aan te schaffen met zo’n setje ben je goedkoper uit dan wanneer je alles los koopt. Alle balletartikelen in de sets zijn ook nog eens afkomstig van vooraanstaande dansmerken, zoals Papillon, Dansez-Vous en Alista Dancer Basics. Deze merken hebben jarenlange ervaring in de danswereld en leveren eigentijdse artikelen van hoge kwaliteit.

papillon dancewear balletkleding outfit voordelige balletsets meisjes roze

Wat is het voordeel van balletkleding?

Voordat de balletlessen van start gaan, is het belangrijk om goede balletkleding aan te schaffen. Ook voor de jongste kids en voor hobby dansers. Balletkleding is zeer elastisch, comfortabel en luchtdoorlatend. Bovendien zorgen de balletschoentjes ervoor dat je minder snel uitglijdt. Creëer de klassieke ballet look en bevorder het dansplezier van uw kleine ballerina! Dit zijn slechts een paar van de redenen waarom balletscholen kledingvoorschriften hanteren.

Voor wie zijn balletsets aan te raden?

Balletkleding sets van Danswinkel.nl zijn ideaal voor kinderen die voor de eerste keer beginnen met balletlessen volgen. Alle sets zijn verkrijgbaar in verschillende kindermaten van maat 98 t/m maat 164. Daarnaast zijn de balletsets ook geschikt voor meisjes die al op ballet zitten, maar uit de balletkleding zijn gegroeid. Bijvoorbeeld na de zomervakantie. Start het nieuwe dansseizoen goed voorbereid met een prachtige nieuwe balletset outfit!

ballet outfit set

Waaruit bestaan de Danswinkel.nl balletkleding sets?

Er is keuze uit roze of zwarte ballet sets. Dit zijn de meest gedragen kleuren voor kinderen in de balletles, waardoor de sets aansluiten bij de kledingvoorschriften van de meeste dansscholen. Daarnaast kan je kiezen uit sets met een balletjurkje of sets met een los balletpakje en balletrokje.

De eenvoudigste balletsets bestaan uit een balletpakje en balletpanty. De complete balletsets bevatten daarentegen een balletjurkje, balletschoenen, balletvestje, een leuk tasje om de dansspullen in mee te nemen én een gratis balletpanty cadeau. Kies gemakkelijk een balletset die past bij jouw wensen en budget!

papillon sfeerbeeld balletles meisjes balletkleding kinderen roze