GRATIS naar dansfilm Coppelia bij aankoop in DANSWinkel.nl filialen!

0

coppelia voucher bioscoopbon bij danswinkel.nlGRATIS naar de leukste dansfilm van deze zomer? Bezoek dan van 15 juni tot 6 juli 2022 één van onze Danswinkel.nl vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Hilversum, Rotterdam en Eindhoven. Bij een besteding vanaf € 50,- in de winkel ontvang je een gratis Coppelia film voucher t.w.v. € 10,-. Verras een dansliefhebber met de bioscoopbon of ga gezellig met al je dansvrienden naar de film! Er is maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus geef in de winkels vooral aan dat je interesse hebt in de actie.

Check coppeliafilm.nl om te zien waar de film draait bij jou in de buurt.

COPPELIA: Klassiek sprookje met Kleurrijke Animatie

Nieuwe liefde, kwaadaardige plannen en prachtig ballet is allemaal te zien in de sprankelende familiefilm COPPELIA. Hierin wordt de prille liefde tussen Zwaantje en Frans bedreigd door de beeldschone Coppelia. Zij is de schepping van Dr. Coppelius, een cosmetisch arts, die de dorpsbewoners verleidt met het idee van perfecte schoonheid. Ook Frans is betoverd. Maar de eigenzinnige Zwaantje ontdekt dat Dr Coppelius vooral kwaad in de zin heeft. Het verhaal wordt tot leven gebracht via kleurrijke animate en meesterlijk ballet. Lukt het Zwaantje haar dorpje te redden? Ontdek het zelf op 6 juli in de bioscoop!

‘Een cinematografisch ballet met de charme van een Disneyfilm.’

zwaantje en bakker in dansfilm coppelia

Opvallende Cast met Sterdansers

COPPELIA is een modern sprookje met eigentijdse thema’s, gebaseerd op een klassiek ballet. In de hoofdrollen schitteren internationale sterdansers als Michaela DePrince, Vito Mazzeo en Daniel Camargo. Met onder andere Britse dans- en televisiester Darcey Bussel, Nederlandse ballerina Igone de Jongh, voormalig ster van het Bolshoi ballet Irek Mukhamedov en danser/acteur Jan Kooijman.

Bovendien bestaat een groot deel van de cast uit dansers van Het Nationale Ballet. Ted Brandsen, artistiek directeur van Het Nationale Ballet, is daarnaast verantwoordelijk voor de choreografie. De originele muziek in de film is van de bekroonde filmcomponist Maurizio Malagnini en wordt uitgevoerd door het BBC Concert Orchestra.

Lengte: 82 minuten
Leeftijd: Familie, 6+
Type: Live-action dans/animatie hybride
Te zien: Vanaf 6 juli in de bioscoop

 

igone de jongh in coppelia dansfilm 2021

Actievoorwaarden:

  • Voucher is niet inwisselbaar voor geld, maar alleen in te wisselen voor een bioscoopkaartje;
  • De Danswinkel.nl actie geldt van 15 juni tot 6 juli 2022;
  • Ook alleen geldig zolang de voorraad strekt;
  • Bij een besteding vanaf € 50,- in één van de winkels;
  • Echter, met uitzondering van producten in de sale en bestelde artikelen.

coppelia dansfilm 6 juli gratis kaartje danswinkel.nl