Zo creëer je de Perfecte Look voor op de Dansvloer!

0

Het seizoen van danswedstrijden, eindshows en afdansen is geopend! Erg spannend, maar leuk, voor Latin- en Ballroom dansers. Ook kunnen we niet wachten op de aankomende salsafeestjes, tangosalons en vrijdansavonden. Zoveel dansactiviteiten op de agenda betekent natuurlijk ook dat je veel tijd kwijt bent aan het creëren van de perfecte Salsa-, Latin- of Ballroom look.

Hoe heerlijk zou het zijn om een paar stappen in je beauty routine te kunnen skippen? Laten wij nou net dé oplossing weten. Wij delen onze favoriete schoonheidsbehandelingen voor dansers die je behoorlijk wat tijd, moeite en stress zullen schelen. Leg jezelf lekker in de watten, want zodra je deze beauty hacks hebt ontdekt, kan je niet meer zonder!

1. Wimperextensions: Frisse blik in een oogwenk

wimperextentions hilversum perfecte look voor dansersOp ieder moment van de dag een stralende blik hebben? Dat kan! Bij wimperextensions worden er losse haartjes op je eigen wimperhaartjes geplakt om vollere- en langere wimpers te creëren. Hierdoor zijn nepwimpers, wimperkrullers en mascara’s niet meer nodig. Uitgelopen mascara of loslatende nepwimpers tijdens het dansen zijn hiermee verleden tijd. Bespaart veel tijd en gedoe dus!

Wimperextensions blijven tussen de 4 en 6 weken zitten, wat ideaal is voor dansers die meerdere shows of danscompetities achter elkaar hebben. Je kan zelf kiezen hoe vol je de wimpers wilt hebben. Van de natuurlijke One by One wimperextensions tot de glamoureuze Russian Volume wimpers. Zelfs het publiek achterin de zaal zal jouw uitgesproken blik kunnen zien.

Naast wimperextensions is het ook mogelijk om voor wimperlifting te kiezen. Bij de lash lift worden de natuurlijke wimpers gelift en meer volume gegeven. Het resultaat is lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Wimperextensions in Hilversum kunnen gezet worden bij de Alista Beauty Salon aan de Brinkweg.

2. Powder Brow: Natuurlijk volle wenkbrauwen

powder brow wenkbrauw behandelingen hilversumHet dagelijks moeten invullen en perfectioneren van de wenkbrauwen kan veel tijd in beslag nemen. Bovendien loopt de wenkbrauw make-up ook gemakkelijk weer uit, vooral op warme dagen of tijdens intensieve sporten. De Powder Brow wenkbrauw behandeling is daarom echt een aanrader!

Dit is een semi permanente make-up behandeling, waarbij er pixels in de huid worden aangebracht met een speciale naald machine. Hierbij wordt de Ombré techniek toegepast met als resultaat een natuurlijke, poederachtige wenkbrauw vorm die wel 1 tot 3 jaar zichtbaar kan blijven.

Semi permanente make-up toch iets te ingrijpend? Ga dan voor één van de niet-permanente behandelingen, zoals het shapen en verven van de wenkbrauwen.

3. Perfect Lips: Gekleurde en gedefinieerde lippen

perfect lips permanente make up hilversum perfecte lookZonder gekleurde lippen kunnen je gezichtsexpressies al snel wegvallen in de felle lichten van de danszaal of het toneel. Aangezien lippenstift zo ontzettend snel vervaagd, moet je het continu bijwerken. Daarbij zijn we allemaal wel bekend met de zo goed als onvermijdelijke lippenstift vlekken in de tas, op kostuums of op de tanden!

Een echte redder in nood voor dansers, eigenlijk voor iedere soort artiest, is de Full lips PMU behandeling. Bij deze techniek kleurt de schoonheidsspecialist de lippen volledig in met permanente make-up. Ideaal voor lippen met weinig kleur of voor lippen die de natuurlijke contouren zijn verloren. De kleur wordt altijd volledig naar persoonlijke wensen aangepast door de specialiste. De behandeling geeft je volle lippen die stralen.

4. Volledige makeover voor de perfecte look

beauty behandelingen voor bruidjes en dansers

Zijn jouw make-up- en hairstyling skills niet daverend? Misschien heb je helemaal geen tijd om je op te maken, is jouw make-up collectie niet de grootste of ben je een keer toe aan een andere look? Laat je dan professioneel opmaken in de beautysalon!

Hierbij creëert een ervaren schoonheidsspecialist een volledige make-up look voor jou. Hairstyling is ook een mogelijkheid. Om de look compleet te maken, kan je bij de beautysalon ook terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling of voor een innovatieve BIAB manicure. Niet alleen ideaal voor danscompetities en shows, maar ook voor bruidjes op de trouwdag.

Meer lezen over het creëren van de perfecte look voor de bruiloft? Ontdek hier waar je de meest comfortabele bruidsschoenen kan vinden!