Beste Beauty Behandelingen voor Bruidjes?

0

Met de lentezon arriveert ook het trouwseizoen. Deze maanden wordt er altijd volop getrouwd. Misschien dit jaar nog wel meer nu dat het weer kan. Een bruiloft is een prachtige, maar zeker ook hectische en drukke gelegenheid. Het creëren van de perfecte bruidslook is daarbij een belangrijk en tijdrovend onderdeel van jouw grote dag. Daarom raden wij hier een aantal beauty behandelingen voor bruidjes aan die enorm wat tijd, druk en stress zullen besparen!

Bezoek de specialist op het gebied van permanente make-up en wimperextensions:
Alista Beauty Schoonheidssalon in Hilversum.

Wimperextensions

Lange, gekrulde wimpers zijn een must voor een uitgesproken look. Hoewel mascara, wimperkrullers en nepwimpers een mooi resultaat geven op het moment dat je ze gebruikt, vervaagt het effect al snel. En heb je al nagedacht over uitlopende mascara of loslatende nepwimpers tijdens de ontroerende momenten van de bruiloft?

Met wimperextensions hoef je je hier geen zorgen over te maken. Bij wimperextensions worden er losse haartjes op je eigen wimperhaartjes aangebracht om vollere- en langere wimpers te creëren. Bovendien kan je zelf kiezen hoe vol je ze wilt hebben. Wimperextensions blijven tussen de 4 en 6 weken zitten. Sta iedere dag, zowel de trouwdag als de huwelijksnacht, op met een frisse blik!

wimperextentions hilversum natuurlijke lange wimpers

Semi Permanente Make-up

Een natuurlijke en frisse look zonder make-up creëer je met behulp van semi permanente make-up behandelingen. Ga bijvoorbeeld voor ingekleurde wenkbrauwen of gekleurde lippen. De cosmetische pigmentatie kan wel 1 tot 3 jaar zichtbaar blijven.

(Semi) permanente make-up is een echte aanrader voor bruidjes, omdat je hiermee veel make-up stappen over kan slaan. Daarnaast zijn make-up touch ups tijdens de bruiloft onnodig én sta je stralend op iedere foto. Focus je bovendien de hele huwelijksreis lang volledig op ontspanning en liefde. Of je nu op het strand ligt, aan het genieten bent in de spa of op avontuurlijke wandeltocht gaat. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over of je make-up nog goed zit.

semi permanente make-up perfect lips behandeling cosmetische pigmentatie wimper lifting lash lift ombre powder brows semi permanente wenkbrauw makeup

 

Zijn er ook minder permanente opties?

Er zijn natuurlijk ook genoeg minder permanente opties voor bruidjes. Denk aan het vormen en verven van de wenkbrauwen of het liften van de eigen wimpers. Ook gezichtsbehandelingen, massages en manicures zijn erg fijne schoonheidsbehandelingen om een aantal dagen voor de bruiloft in te plannen.

Ben je nog op zoek naar een visagist en/of haarstylist voor op de trouwdag? Sommige schoonheidssalon bieden dit ook aan. Laat je op de grote dag opmaken door een professionele schoonheidsspecialist die al je zorgen uit handen zal nemen. Bruidjes kunnen hiervoor bijvoorbeeld terecht bij deze schoonheidssalon in Hilversum.

Meer lezen over het creëren van de perfecte look voor de bruiloft? Ontdek hier waar je comfortabele bruidsschoenen kan vinden!

makeup visagie en hairstyling voor bruidjes