Back-to-Office? Maak indruk met deze chique Kantoorschoenen!

0

De één staat te popelen en de ander gaat met tegenzin. Het gaat natuurlijk over de terugkeer naar kantoor. Langzamerhand werken we weer vaker op kantoor in plaats van thuis. Misschien heb je zelfs al een back-to-office borrel gehad? Wij hebben in ieder geval het perfecte idee om de terugkeer nog net wat leuker te maken. Met deze chique kantoorschoenen, die via Zoom nooit zichtbaar zouden zijn, kijk je namelijk direct weer uit naar de kantoordagen!

Shop Kantoorschoenen

Wat zijn Kantoorschoenen?

Wat onder geschikte kantoorschoenen wordt verstaan, verschilt natuurlijk per kantoor. Het ene bedrijf doet niet moeilijk over sneakers, terwijl je het andere bedrijf niet binnenkomt als je niet strak in pak met bijpassend schoeisel arriveert. Daarom geven wij een geheime tip voor de perfecte schoen waar je misschien niet zo snel aan denkt bij de term ‘kantoorschoenen’. Je zit eigenlijk altijd wel goed met nette dansschoenen!

We hebben het specifiek over Ballroom dansschoenen. Zowel heren- als dames Ballroom schoenen staan bekend om hun chique, formele uiterlijk en ultiem comfortabele pasvorm. De onderzool is vaak volledig bekleed met suède wat veel grip op de kantoorvloer biedt. Om snelle slijtage te voorkomen adviseren wij wel om de dansschoenen met suède zool alleen binnen te dragen. Neem ze bijvoorbeeld mee naar kantoor in het bijgeleverde schoentasje of laat ze op kantoor staan.

tango salsa en latin dansschoenen van diamant nog niet gebruikt

Top 6 Kantoorschoenen voor Heren

1. Werner Kern 28010

Deze heren kantoorschoenen zijn chique in zijn eenvoud. Bestaande uit duurzaam zwart kalfsleer. Met het ondersteunende voetbed en de ronde neus is de herenschoen daarnaast ideaal voor de wat bredere voet.

werner kern 28010 milano kantoorschoenen voor heren brede voet


2. Werner Kern 28012

Deze heren dansschoenen zijn verkrijgbaar in basic zwart leer of in opvallend, glanzend lakleer. Kantoordag, bruiloft, sollicitatiegesprek of black tie feest; met deze veelzijdige schoenen ben je overal voorzien.


<– draai de afbeelding rond –>


3. Werner Kern 28018

Lederen heren dansschoenen met gevlochten patroon op de neus. Werner Kern schoenen worden met veel zorg en aandacht gemaakt in Italië, waar ook de materialen afkomstig zijn. Elegante vormgeving en comfort zijn al generaties in ere gehouden en verder ontwikkeld.


4. Werner Kern 28044

Deze heren kantoorschoenen in Oxford-stijl zijn volledig gemaakt van hoge kwaliteit suède, waardoor ze extra lichtgewicht aanvoelen. Deze nette herenschoen is niet voor niets onderdeel van de ultralight collectie van Werner Kern. Loop, of dans, de hele dag in comfort.


5. Anna Kern 5711

Heren kantoorschoenen van zwart nappa lamsleer. Voorzien van een langere neus en doorgestikte naden. Ervaar direct een rechtere lichaamshouding, dankzij de 2 centimeter hoge hak en de ondersteunende binnenzool met demping.


6. Diamant 089-026-145

Deze klassieker heeft een vleugeltip neus en vetersluiting in Derby-stijl. De geperforeerde randen doen denken aan nonchalante brogues. De combinatie tussen nubuck en nappaleer maakt de kantoorschoenen juist extra chique, maar gedurfd. Geschikt voor een bredere voet.

diamant 089026145V


Top 6 Kantoorschoenen voor Dames

1. Werner Kern Patty

Bij deze dames pumps heb je de keuze uit drie hakhoogtes en vijf verschillende kleuren. Bovendien is het gekruiste bandje voorzien van een drukknoop gesp, waarmee je de damesschoenen binnen een paar seconden aan kan trekken. Even de voeten laten rusten onder je bureau doe je onopgemerkt. De ultieme lifehack voor dames op kantoor!

Werner kern patty zwart leer kantoorschoenen dames pumps


2. Werner Kern Gala

De Gala is een comfortabele damesschoen die behoort tot de Werner Kern comfort lijn. Hierdoor geniet je van een ondersteunend voetbed met demping. De gekruiste bandjes en cut-outs aan de zijkanten geven de nette pumps wat extra pit.

werner kern gala dames dansschoen met lage hak


3. Werner Kern Loafers Lee

Loafers kunnen natuurlijk niet ontbreken in de categorie kantoorschoenen voor dames. Dit model van zwart fluweel is afgewerkt met een elegant strikje. Daarnaast hebben loafers van Werner Kern een lederen buitenzool in plaats van suède, zodat je je schoenen niet hoeft om te wisselen wanneer je naar buiten gaat.

kantoorschoenen loafers dames werner kern lee


4. Werner Kern Olivia

Het comfort van nette veterschoenen, maar dan met vrouwelijke hak eronder. Dit vetermodel voor dames is verkrijgbaar in soepel lamsleer of suède en in diverse hakhoogtes.

Werner Kern Olivia zwarte trainingsschoenen van leer


5. Nueva Epoca Tanja

De gevorderde hakken loopster kan upgraden naar de Nueva Epoca Tanja. De ronde, dichte neus oogt formeel. De dunne stiletto hak en goudkleurige voering zijn daarentegen een stuk gedurfder. Tijdloze klasse is wat deze pumps uitstralen.

dansschoen nueva epoca tanja dames zwart suede stiletto hak


6. Werner Kern Beth ballerina’s

Ballerina’s zijn comfortabel, elegant, vrouwelijk en net. Eigenlijk de ideale kantoorschoenen voor dames dus. De collectie ballerina’s van Werner Kern bestaat uit een divers assortiment dames instappers in alle kleurcombinaties die je maar kan bedenken! Zoals dit tijdloze model van bruin en beige leer.

Werner kern ballerina beth