Waar vind je comfortabele bruidsschoenen?

0

Het trouwseizoen komt eraan. Daarom delen wij met jou het geheim van alle getrouwde en verloofde danseressen: draag dansschoenen tijdens jouw grote dag. Ga voor een klassieke satijnen dansschoen in ivoorkleur of val op met een zilverkleurig glitter schoentje. Ook na de bruiloft heb je nog jarenlang plezier van de comfortabele bruidsschoenen. Niet alleen tijdens feestelijke gelegenheden, maar ook gewoon voor de wekelijkse danslessen. Bovendien bieden dansschoenen als bruidsschoenen de hele dag lang optimaal comfort. Het gezegde ‘wie mooi wil zijn, moet pijn lijden‘ is nu voorgoed verleden tijd!

Interesse gewekt? Hier lees je meer over waarom dansschoenen de perfecte bruidsschoenen zijn.

Hoe kies je de perfecte bruidsschoenen?

Voordat je je officieel toewijdt aan een paar dansschoenen voor jouw bruiloft, geven wij nog een aantal tips die je kan meenemen in jouw keuze:

  1. JuliaBasmannPhotography nueva epoca bruidsschoenen wit satijnBedenk welke zool je nodig hebt voor de locatie. Zo is een suède zool enkel te adviseren voor een binnenlocatie. Een lederen zool daarentegen is geschikt voor iedere type ondergrond.
  2. Bezoek een dansspeciaalzaak! Pas wanneer je de dansschoenen aan hebt, weet je of ze de ware zijn. Bovendien kunnen de deskundige medewerkers jou persoonlijke adviseren over de geschikte modellen voor jouw voeten en type bruiloft. Bezoek ons gerust zonder afspraak of kom een online bestelling ophalen in de DANSWinkel.nl filialen.
  3. Houd rekening met de levertijden. Net als aan de trouwjurk kan er ook aan bruidsschoenen een bepaalde levertijd vastzitten. Al helemaal als je ervoor kiest om de bruidsschoenen op maat te laten maken. Begin dus ruim op tijd met de zoektocht en laat de dansspeciaalzaak vooral ook weten voor wanneer je de schoenen nodig hebt.

Populairste comfortabele bruidsschoenen

Werner Kern Francis – de bestseller

Werner Kern Francis bruidsschoenen damesEén van de meest verkochte dansschoen modellen van de damescollectie van Werner Kern. De plaatsing van de bandjes over de wreef in combinatie met het soepele witte satijn en de elegante flare hak van 6,5 centimeter maken deze dames dansschoen comfortabel en stabiel. Voor bruidjes die de voorkeur hebben voor een lagere hak is er ook een poeder zilveren variant met subtiel glittertje en 5,5 centimeter hak verkrijgbaar.

Werner Kern Felice – optimaal comfort

Werner Kern Felice comfortabele bruidsschoenen bridal wit satijnFelice behoort tot de comfort lijn van Werner Kern. Dit betekent dat de dansschoen een brede pasvorm en een ondersteunend voetbed met middenvoet ondersteuning heeft. Het soepele satijn aan de buitenkant en ademend kalfsleer aan de binnenkant van de comfortabele bruidsschoenen zorgen voor een fijne pasvorm. De lederen zool biedt meer mogelijkheden dan schoenen met een fragiele suède zool. Je kunt ermee naar buiten, waar je kan lopen op alle soorten oppervlakken om mooie bruidsfoto’s te laten maken.

Werner Kern Ashley – de klassieker

JuliaBasmannPhotography werner kern ashley bruidsschoenenHet silhouet van deze wit satijnen bruidsschoenen van Werner Kern straalt klassieke elegantie, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende stijlen bruidskleding. Met een ergonomisch voetbed inclusief zachte hiel demping zijn deze wit satijnen bruidsschoenen zeer geschikt om een hele trouwdag comfortabel op door te brengen. Bij deze bruidsschoenen heb je bovendien de keuze uit lederen of suède zool.

Nueva Epoca India – de allrounder

JuliaBasmannPhotography nueva epoca india wit satijn bruidsschoenen dansschoenenStevige dichte neus, maar open zijkanten. Klassiek kruisbandje over de wreef, maar een slanke stiletto hak. De India bruidsschoen van Nueva Epoca is de perfecte combinatie tussen klassiek en modern. Gemaakt van exclusief, zijdezacht satijn met een voering van geitenleer voor een bijzonder soepele pasvorm. Verkrijgbaar met lederen zool of met suède zool.

Nueva Epoca Paris – chic en verfijnd

JuliaBasmannPhotography nueva epoca parisDe Nueva Epoca Paris is een zeer elegante bruids- en dansschoen. Ook deze elegante bruidsschoen is gemaakt van wit satijn en je hebt weer de keuze uit een lederen of suède zool. Op de slanke 6 centimeter hak kan urenlang gedanst en gelopen worden. Dit model heeft een klassieke peep toe met meerdere vleugels die sierlijk over de tenen kruizen. Daarnaast kan het lange kruisbandje zowel onder de wreef door als rond de enkel gedragen worden; maar net waar je meer ondersteuning wenst te hebben.

Anna Kern 870-75 – pracht en praal

anna kern 870-75 julia basmann photographyWellicht niet het meeste traditionele model ‘bruidsschoen’, maar de gouden glitters staan verrassend prachtig onder iedere bruidsjurk. De open teen is voorzien van transparant gaas tussen de bandjes, zodat de voet stevig op de plek blijft zitten. Het t-bandje en de hak van maar liefst 7,5 centimeter geven deze dansschoen een feestelijke, vrouwelijke flair. Deze elegante dansschoen van Anna Kern is ook verkrijgbaar in zilver leer of in roze brokaat.