10x Originele Valentijnsdag Cadeautjes voor Dansers

0

Valentijnsdag is meer dan alleen de dag waarop geheime aanbidders hun liefde verklaren. Het is het ideale moment om waardering te geven aan de mensen waar je om geeft. Niet alleen aan je geliefde, maar ook aan goede vrienden, familie of zelfs de danspartner! Op zoek naar een originele manier om iemand in het zonnetje te zetten? Lees dan verder voor unieke cadeau tips om de dag van de liefde mee te vieren een laat je inspireren.

Alle Valentijnsdag cadeautjes voor dansers zijn verkrijgbaar via DANSWinkel.nl. Maak gebruik van de kortingscode love10 voor 10% Valentijnsdag korting. Ook in de DANSWinkel.nl filialen profiteer je van 7 t/m 14 februari van de Valentijns Sale!

1. Broche of sleutelhanger

Een chique kleinigheidje waar je iedereen blij mee kan maken, is een broche of sleutelhanger. Het is leukste is natuurlijk om een accessoire te geven die de interesses van de ontvanger reflecteert. Voor een danser of dansliefhebber kan je bijvoorbeeld een broche in de vorm van een danspaar of dansschoen geven. Of wat dacht je van een ballerina sleutelhanger. Wegens het kleine formaat zijn dans broches en sleutelhangers bovendien ook een praktisch cadeautje voor een gehele dansklas of een groep dansdocenten. Het is zeker een verrassend en persoonlijk Valentijnsdag cadeautje!

broche F370068 alista naaldhak HW07973 diamant broche zilverkleurig danspaar valentijnsdag alista ballerina sleutelhanger met strass

 

2. Oorbellen

Sieraden zijn tijdloze cadeautjes die eigenlijk voor iedere gelegenheid wel mooi zijn om te geven. Om een sieraad net wat origineler en persoonlijker te maken, kan je kiezen voor een ballet sieraad. Verras een danseres met prachtige oorbellen in de vorm van een ballerina of een paar spitzen.

oorbellen met spitzen zilverkleurig Alista-F300264-Oorknopjes-met-Ballerina-Zilver oorbellen valentijnsdag F300265 alista oorbellen strass zilver-800x800

 

3. Ketting

Naast oorbellen kan je ook gaan voor een ketting. DANSWinkel.nl heeft een diverse collectie kettingen met ballerina hangers in verschillende formaten. Deze ballet kettingen zijn goud- of zilverkleurig en zijn versierd met schitterende strass steentjes. Bovendien is een ballerina ketting een leuk cadeautje voor iedere leeftijd en gelegenheid!

B32336 alista ballet ketting zilverkleurig valentijnsdag cadeau

4. Haaraccessoires

Een elegante haaraccessoire is het perfecte Valentijnsdag cadeautje voor dames. Denk aan een mooie haarband, haarclip of schuifspeldjes met versieringen. Zelfs tiaras met strass kunnen een schattig cadeautje zijn om te geven.

Alista-Metalen-Hoofdband-met-Parels-Roos-en-Strass-Steentjes

5. Fotolijstje

Het leuke aan een fotolijstje is dat je deze gemakkelijk kan omtoveren tot een gepersonaliseerd cadeautje door er een foto van een mooie herinnering in te stoppen. Zo’n bijzondere herinnering wil je natuurlijk niet omlijsten in een monotoon frame. Ga juist voor een uniek fotolijstje, zoals deze fotolijsten met ballerina opdruk.

alista fotolijstje horizontaal met ballerina

6. Knuffelmuis

Teddyberen te cliché om cadeau te geven voor Valentijnsdag? Wij hebben een veel leuker idee: een knuffelmuis! Bovendien zijn deze knuffel muizen met een tutu al helemaal een lief cadeau voor een danser(es) van iedere leeftijd.

dansez-vous ballerina muis zelie ballet cadeautje

7. Ballerina’s

Na Valentijnsdag staat de lente alweer om te hoek. Een leuke cadeau tip zijn daarom chique voorjaars schoenen, zoals de loafers en ballerina’s van Werner Kern. Deze hoge kwaliteit instappers bieden het comfort en de stijl van dansschoenen, maar zijn dankzij de lederen zool geschikt voor alledaags gebruik. Daarnaast kunnen de romantische ballerina’s direct gedragen worden tijdens de Valentijns date.

Werner kern ballerina's kay

8. Matching hoodies

Een stijlvolle trui is een comfortabel en hip cadeautje. Onze tip: schaf matching hoodies of vesten aan en laat ze eventueel bedrukken met een gepersonaliseerde tekst. De hoge kwaliteit hoodies van Urban Classics of Rumpf zijn zeker aan te raden. Bovendien zijn deze verkrijgbaar in zowel dames als heren als kindermaten.

rumpf r4012 witte hoodie dancer urban classics TB1524 dames hoodie Urban-Classics-TB4154-Klassieke-Hoodie-voor-Heren-Zwart

 

9. Matching dansschoenen

Om nog een stapje verder te gaan, zijn matching dansschoenen een geweldig Valentijnsdag cadeau! Met twee paar bij elkaar passende dansschoenen zal je als (dans)koppel zeker opvallen op de dansvloer. Bijvoorbeeld deze Nueva Epoca dansschoenen ‘Simona’ en Cordoba’. Trek er gezellig een dagje voor uit en bezoek samen met je (dans)partner een dansspeciaalzaak, zoals DANSWinkel Amsterdam, Den Haag, Hilversum, Rotterdam of Eindhoven. Hier geven de deskundige medewerkers graag advies over de grote collectie dansschoenen.

Nueva-Epoca-Simona-Dansschoen-voor-Dames-zwart-wit-8-cm-hak valentijnsdag cadeau voor haar Nueva-Epoca-Cordoba valentijnsdag cadeau voor hem

 

10. Cadeaubon

Indien je het lastig inschatten vind wat je het beste cadeau kan geven, is een cadeaubon altijd goed! Zo kan diegene zelf een mooi cadeautje uitzoeken in één van de DANSWinkel.nl winkels of online. Daarnaast is een cadeaubon feestelijk ingepakt en snel leverbaar. Het ideale last minute cadeautje.

danswinkel.nl cadeaubon