Hoe style je de balletkleding met bloemenprint trend?

0

ballet rosa catalogus balletkleding met bloemenprintDe nieuwe collecties van de grootste dansmerken laten duidelijk zien dat bloemmotieven helemaal terug zijn! Van een balletpakje met subtiele rozen tot kleurrijke balletkleding met opvallende bloemenprint. Er zijn ontelbare manieren om deze trend te incorporeren in jouw dagelijkse dansoutfit. Wij laten in dit artikel zien hoe je de bloemenprint kan stylen. Kom erachter waarom balletkleding met bloemen een ereplekje in jouw dansgarderobe verdient!

1. Opvallende balletkleding met bloemenprint

Als je je toch aan de bloementrend waagt, kan je net zo goed all out gaan! Balletmerken als Sansha, Ballet Rosa, Wear Moi en Lulli Dancewear staan onder andere bekend om hun luxe- en unieke balletpakjes. Naast hun collectie basics brengen ze ook regelmatig nieuwe collecties volgens de laatste trends uit. Hier kan je dus zeker terecht voor opvallende balletkleding met bloemenprint.

Combineer een kleurrijk balletpakje met een simpel rokje of korte dansbroek om de look in balans te houden. Daarnaast kan je ook een elegante ballet outfit creëren door het opvallende bloemenprint balletpakje te combineren met balletschoenen en een balletpanty in jouw huidskleur. Zo blijft de aandacht gevestigd op het luxe balletpakje.

ballet rosa romane balletpakjes voor dames

2. Fleurige balletrokjes

RDE1777 sodanca balletrokje

Indien je echt een unieke look wilt creëren, kun je de balletoutfit ook laten draaien om een rokje in plaats van een balletpakje. DANSWinkel.nl verkoopt vele soorten balletrokjes van diverse balletmerken, waaronder balletrokjes met bloemmotief.

Erg leuk is om zo’n balletrokje te combineren met een balletpakje in bijpassende kleur. Meerdere kleuren bloemen in het balletrokje? Dan Mix & Match je eindeloos door!

Tip: Artiligne balletpakjes zijn verkrijgbaar in vele unieke kleuren.

DANSWinkel Hilversum balletpakjes bloemmotief

DANSWinkel.nl

3. Verstopte bloemen

Mag je geen opvallende kleuren dragen volgens de kledingvoorschriften van de dansschool? Of sta je zelf liever niet de hele balletles lang in de schijnwerpers? Dan hebben wij alsnog verschillende manieren om de bloemen trend in jouw outfit te incorporeren!

Ga bijvoorbeeld voor een balletpakje met simpele voorkant en een verrassend bloemenpatroon op de rug. Ook een subtiele manier is om balletkleding te dragen, waarbij de bloemenprint dezelfde kleur is als de kleur van het balletpakje of rokje. Vaak is de opdruk gemaakt van een ander materiaal, zoals fluweel of mesh, voor een super chique look.

lulli dancewear luf564 fernanda balletpakje merk sansha rafaella mouwloos balletpakje met bloemen adele leonie ballet rosa balletkleding bloemenprint