Diamant lanceert de VarioPro Trainings Dansschoenen Collectie!

0

Dansschoenen zijn één van de belangrijkste tools van iedere danser. Hoe prachtig Latin-, Salsa- en Bachata danshakken ook zijn, ze zijn niet het meest comfortabele gereedschap. Geliefd dansschoenen merk Diamant brengt hier verandering in! Na een succesvolle lancering van hun innovatie Diamant VarioSpin dansschoenen collectie, presenteren ze nu de VarioPro trainingsschoenen. Bestaande uit een selectie stijlvolle practice dansschoenen. Met de keuze uit maar liefst 3 (!) soorten buitenzolen. Wij vertellen alles wat je moet weten over de VarioPro dansschoenen.

Diamant VarioSpin en VarioPro dansschoenen schaf je aan bij DANSWinkel.nl!

Wat zijn VarioPro dansschoenen?

Diamant 163-122-585 dansschoenen heren variopro hybridVarioPro zijn professionele dansschoenen. De eerste lancering VarioPro dansschoenen bestaat uit diverse trainingsschoenen. Deze zijn voorzien van een stevige vetersluiting, een flexibel elastisch middenstuk en een splitzool. Hierdoor ervaar je optimale bewegingsvrijheid tijdens het dansen.

Deze nieuwe collectie borduurt voort op de Diamant VarioSpin dansschoenen. VarioSpin is een plastic zool die geschikt is iedere ondergrond. De VarioPro collectie heeft echter meerdere soorten zolen. Zo kan je je schoenkeuze optimaal aanpassen aan de dansvloer of dansstijl.

De volgende zool types zijn beschikbaar:

1. VarioPro CLASSIC (suède zool)

Net als de meeste dansschoenen, zijn de VarioPro Classic dansschoenen voorzien van een klassieke suède zool. Dit materiaal bevordert zowel grip als glijvermogen op de dansvloer, zodat draaien soepel zal gaan. Ideaal voor in de dansstudio, bijvoorbeeld op een parketvloer. De Classic zool is bovendien perfect voor dansers die gewend zijn aan het gevoel en de zachtheid van een suède zool.

diamant variopro classic suede splitzool dansschoen

2. VarioPro V-SPIN (verbeterde VarioSpin-zool)

Is de zaal waar je danstraining, -feest of -workshop plaatsvindt extreem glad? Dans je ook wel eens buiten, bijvoorbeeld bij Tango, Salsa of West Coast Swing? Dan biedt de VarioPro V-SPIN zool je blijvend betere grip! Geen water, hars, olie of opruwen benodigd. Deze vernieuwde plastic zool is bovendien geschikt voor iedere soort ondergrond, waaronder parket, tapijt, straatstenen en beton.

diamant variopro v spin plastic zool trainingsschoenen voor dames

3. VarioPro HYBRID (microvezel + VarioSpin)

Dans je op diverse ondergronden? Ben je daardoor op zoek naar een dansschoen met een zeer veelzijdige buitenzool? Dan is een hybride zool misschien wel het proberen waard! De VarioSpin Hybrid dansschoenen combineren de voordelen van een suède zool en een plastic zool.

Het binnenste deel van de zool bestaat uit het VarioSpin materiaal. Dit zorgt voor meer grip bij sprongen, snelle passen en figuren. Voornamelijk ideaal voor gladde vloeren. Tegelijkertijd zijn de randen bedekt met microvezel om dansers de zachtheid van suède te geven. Dit helpt bij het geleiden van de tenen over de dansvloer. Ten slotte geeft het de perfecte hoeveelheid precisie en contact met de vloer.

diamant variopro hybrid trainingsschoenen met plastic en microvezel zool