Kerstcadeaus voor dansers? De ultieme geschenk gids!

0

Het kan zeker een uitdaging zijn om ieder jaar weer een unieke Kerstgeschenken te bedenken. Als je eenmaal weet wat voor soort cadeaus je zoekt, kan Kerstinkopen doen ook hartstikke leuk zijn! Op zoek naar een cadeautje waar je een danser(es) of dansliefhebber het allergelukkigst mee kan maken? Bezoek dan snel DANSWinkel.nl voor de leukste danscadeaus, geschikt voor jong en oud. Bovendien helpen wij jou graag op weg met onze ultieme Kerstcadeaus voor dansers guide!

Heb je het perfecte kerstcadeau gevonden? Check eerst voor de zekerheid de levertijd, voordat je vol enthousiasme op bestellen klikt. Bij DANSWinkel.nl vind je bij ieder artikel een verwachte levertijd.

Laat ook vooral een opmerking achter tijdens het bestelproces, zodat de winkel rekening kan houden met een levering voor Kerst. Bij iedere cadeautip hieronder geven wij een aantal snel leverbare kerstcadeaus aan, dus kijk hier vooral ook naar!

1. Danskleding Warm-ups

Jong of oud, professional of student, dame of heer; Warm-ups zijn een heerlijk cadeautje voor iedere danser! Trouwens, opwarmkleding is niet alleen voor dansers. De zachte materialen en comfortabele pasvormen maken balletkleding warm-ups ook tot de perfecte lounge kleding voor in huis.

Onze tips:

 • Dansez-Vous warm-up booty
 • Beenwarmer Alista 40 cm
 • Alista klassieke wikkelvest
 • Papillon hotpant PK3007

2. Voor Kids

ballet cadeautjes voor kinderen kerstDANSWinkel verkoopt vele leuke kerstcadeaus voor kinderen die van dansen houden. Voor de allerkleinsten is een ballet tutu of balletjurkje een echt droomcadeau! Voor dansende tieners kan je ook denken aan een sieraad met ballerina hanger. Ook kan je gaan voor een schattige ballet knuffel of tas.

Onze tips:

 • Alista Bella tutu met glitters
 • Dansez-Vous Zelie knuffel
 • Papillon 12PK4051 balletpakje
 • Alista roze ballettas met spitzen print

3. Voor Haar

bloch ballet kerst cadeautjes voor damesOp zoek naar een chique kerstcadeautje voor danseres? Een exclusief balletpakje is een feestelijk geschenk voor balletdanseressen. Ook andere essenti√ęle onderdelen van de dansoutfit zijn altijd goed om te geven, van haaraccessoires tot balletrokjes tot danstassen.

Onze tips:

 • Alista Sylphide balletpak
 • Papillon PA3071 wikkelrok
 • Alista. Canvas Tas met Print
 • Rumpf 103 armband

4. Voor Hem

dans kerstcadeaus voor mannelijke dansers

Voor dansers zijn diverse essentials voor in de dansstudio zeker welkom, zoals danssokken, comfortabele sportshirts en joggingbroeken. Daarnaast zijn sportaccessoires niet alleen ideaal voor dansers, maar ook voor heren die aan sport en fitness doen. Denk aan weerstandsbanden of massage rollers.

Onze tips:

 • Techdance massagebal
 • Rumpf 215 kniebeschermers
 • Dansez-Vous Danstas Paulo

5. Kleine accessoires

kerstcadeaus bloch ballet accessoiresTen slotte zijn kleine dansaccessoires perfecte cadeautjes voor onder de kerstboom, in de kerstboom of in de kerstsok. Van gehaakte haarnetjes tot spitzen sleutelhangers tot tiara’s met strass. Voor ieder wat wils!

Onze tips:

 • Dansez-Vous gehaakt haarnetje
 • Alista Bun Cover met Strass
 • Alista Ballerina muis sleutelhanger
 • Rumpf naaisetje voor spitzen
 • Bloch mini spits sleutelhanger

ūüéĄ Fijne Kerstdagen gewenst! ūüéĄ

ballet kerstcadeaus voor dansersfoto’s: ¬©BLOCH