Haal het Dansdocent.nu Magazine GRATIS op in de DANSWinkel filialen!

0

Ben jij dansdocent (in opleiding)? Heb jij interesse in danswetenschap en wil je meer leren over de nieuwste ontwikkelingen in de danswereld? Lees dan de tweede editie van de Dansdocent.nu glossy! Nu GRATIS verkrijgbaar in de Danswinkel.nl filialen. Kom gerust langs één van de winkels in Amsterdam, Den Haag, Hilversum, Rotterdam en Eindhoven.

Vaktijdschrift voor dansdocenten

Dansdocent.nu is een online magazine voor dansdocenten, door dansdocenten. Daarnaast is de tweede editie van de glossy onlangs gelanceerd: een echt tijdschrift op papier van 180 pagina’s! Verdiep je in de interessante artikelen, interviews en de leukste nieuwtjes van het afgelopen dansseizoen. In het magazine komen vele onderwerpen aan bod, waaronder werkplezier & didactiek, gezondheid & anatomie, dans & het brein, bijscholing & omscholing en personal branding.

banner dansdocent.nu

Haal nu jouw magazine op

De tweede editie van de Dansdocent.nu glossy is in een sneltrein helemaal uitverkocht! Geen eigen versie kunnen bemachtigen? Kom dan langs één van de Danswinkel.nl winkels en haal het Dansdocent.nu magazine gratis op. Let op! Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

dansdocent.nu tweede editieDansdocent.nu glossy inhoudsopgave

Wat is Dansdocent.nu?

Dansen is ontzettend leuk! Maar dansen draagt ook bij aan het fysieke, mentale, emotionele en sociale welzijn van mensen. Dansdocenten hebben dus een belangrijke taak. Daarom staat Dansdocent.nu voor goed onderbouwd lesgeven.

Door het toegankelijk maken van dans wetenschappelijke kennis en het delen van best practices, willen zij de kwaliteit van danseducatie verder verhogen. En daarmee ook het maatschappelijk aanzien van dansers en dansdocenten. Dat doen zij door persoonlijke, vlotte, Nederlandstalige artikelen te schrijven over danswetenschap, didactiek en ondernemerschap.

Dansdocent.nu oprichter