Bezoek Danswinkel Eindhoven voor alle dansbenodigdheden!

0

DANSWinkel.nl introduceert: Danswinkel Eindhoven! Dé dansspeciaalzaak voor alle dansbenodigdheden. Dansers uit Eindhoven en omstreken kunnen hier terecht voor danskleding, dansschoenen en dansaccessoires voor de meest uiteenlopende dansstijlen. In onze selectie vind je de leukste dansartikelen voor jong en oud. Wij verwelkomen jou graag in onze nieuwste dansshop!

Wij zijn gevestigd in winkelcentrum ‘Urban Shopper‘. Een kleinschalig winkelcentrum met unieke winkeltjes in het culturele hart van Eindhoven. De locatie is goed bereikbaar vanuit Nederland en België.

Bezoek ons: Torenallee 60-02, 5617 BD Eindhoven

urban shopper eindhoven buitenkantDans, sport en meer!

Het maakt niet uit welke dansstijlen je danst of op welk dansniveau je zit. Bij Danswinkel Eindhoven vind je de mooiste dansspullen, van balletkleding tot danssneakers tot salsaschoenen. Je bent ook van harte welkom om alleen even rond te kijken of advies te vragen.

Ook als je geen danser bent, is het leuk om eens een kijkje te nemen in Danswinkel Eindhoven. Loop gerust binnen en word verliefd op onze yoga- en sportkleding collectie. Misschien vind je wel het perfecte cadeautje voor een verjaardag of feestdag tussen onze geschenkartikelen.

Spitzen aanmeten

Dans je wel al een langere tijd op een hoog niveau? Heb je toestemming van de balletdocent gekregen voor het dansen op spitzen? Maak dan een spitzen afspraak in Danswinkel Eindhoven en laat professioneel het juiste paar spitzen aanmeten. In de winkel hebben wij grote verscheidenheid aan spitzen van diverse merken. Schaf bovendien direct de benodigde accessoires aan!

Back to Dance: kledingvoorschriften aanschaffen

DANSWinkel werkt samen met dansvakopleidingen in heel Nederland en ook met vele lokale dansscholen. Daarom kan je bij ons terecht voor de kledingvoorschriften van dansscholen in en rondom Eindhoven. Wij verkopen danskleding van diverse dansmerken, waaronder Papillon, Capezio, Grishko, Bloch, Silky Dance, Dansez-Vous, Wear Moi, Temps Danse, SoDanca en Rumpf.

Dansschoenen voor iedere dansstijl

Danswinkel Eindhoven heeft daarnaast ook een mooi aanbod dansschoenen voor Salsa, Ballroom en Latin. Bij ons kan je terecht voor dansschoenen van gerenommeerde dansmerken, zoals Werner Kern, Anna Kern en Nueva Epoca. Alle dansschoenen zijn van de beste kwaliteit en verzekeren optimaal comfort én plezier op de dansvloer!

Adres

Winkelcentrum Urban Shopper
Torenallee 60-02,
5617 BD Eindhoven

urban shopper eindhoven winkelcentrum danswinkel eindhovenOpeningstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 11:00-18:00
Donderdag 11:00-18:00
Vrijdag 11:00-18:00
Zaterdag 11:00-17:00
Zondag gesloten