DANSWinkel Trend: Chunky Sneakers in Lichte Kleuren!

0

chunky sneakers voor de lenteChunky sneakers draag je deze lente en zomer niet alleen om te sporten en dansen. Ze maken ook je lente look compleet. Vooral de versies in lichte pasteltinten geven de outfit direct een zomerse uitstraling. Onze tip voor dansers dit seizoen: Blaas je oude danssneakers een nieuw leven in door ze te dragen als buiten sneakers!

Dansers van allerlei dansstijlen dragen danssneakers met splitzool of doorlopende zool. Dankzij de rubberen zolen, kunnen deze danssneakers buiten en binnen gedragen worden.

Ben je danser en wil je de hele dag door dezelfde sneakers dragen waar je ook op kan dansen? Wat dacht je van witte danssneakers van Rumpf met doorlopende zool en draaipunt onder de bal van de voet. Draag je danspanty of opvallende sportsokken eronder en je kan direct beginnen met de dansles buiten.

Favoriete Witte Danssneakers:

Rumpf-RU1500-Witte-Hoge-Danssneaker

Rumpf 1500

Portdance PD HH 003 lage danssneakers slangenprint

Portdance PD HH 003

rumpf pebble ru1516 witte danssneaker met zwarte splitzool

Rumpf 1516

Hoe draag je chunky danssneakers buiten de dansles om?

In het straatbeeld zien we deze zomer veel grotere sneakers, waarvan velen erg lijken op danssneakers. Voor een frisse look draag je je chunky danssneaker met en enkelsokjes die niet boven de sneaker uitkomen. Wil je een meer uitgesproken stijl? Trek dan je sportsokken met streepjes lekker hoog op!

Wegens de grote variatie in grove sneakers, kunnen ze eigenlijk bij iedere kledingstijl wel matchen. Draag je fishnet panty onder je jeans met kniegaten en maak de stoere look af met witte chunky (dans)sneakers. Of ga voor een zachtere, vrouwelijke stijl door pastel sneakers te dragen met maxi rokken of jurken.

chunky sneakers fashion

L-R: Molly Chiang, Lois Opoku, Ella Karberg Simonsen