#DanceEverywhere met de Diamant VarioSpin Dansschoenen!

0

Door alle lockdown momenten in verschillende landen werd dansen zo goed als onmogelijk gemaakt, zeker met een danspartner. Gelukkig komen er langzamerhand weer meer mogelijkheden om toch te kunnen dansen. En we kunnen niet wachten! Met dit heerlijke zomerweer staan we bovendien te popelen om lekker buiten te dansen. Nu sta je alleen nog voor de keuze: welke dansschoenen moet ik aan? Investeren in een dansschoen met lederen buitenzolen of toch op platte sneakers dansen? Wij hebben een beter plan! Maak kennis met de VarioSpin dansschoenen van Diamant.

#danceeverywhere

Keep Dancing!

Het afgelopen jaar stonden vele dansschoenen fabrikanten voor een crisis: Er mag niet meer gedanst worden, in ieder geval niet op de dansvloer binnen! Dansschoenen met suède zolen zijn daarbij zo goed als onbruikbaar. Dit heeft tot gevolg gehad dat vele merken zijn gaan nadenken over manieren om dansers toch de mogelijkheid te geven om door te kunnen blijven dansen.

Diamant dansschoenen met vernieuwde zool

108-087-521 diamant dansschoenen

Diamant is een van de dansschoenen merken die niet heeft stilgezeten tijdens de lockdown. Zo heeft deze fabrikant uit Duitsland een speciale buitenzool ontwikkeld met een glad plastic oppervlakte: de VarioSpin® zool. Dansschoenen met VarioSpin zool zijn geschikt voor vele verschillende dansstijlen zoals Lindy Hop, Ballroom, Latin, Salsa, Kizomba en Tango.

Voor de heren zijn er klassieke- en danssneaker modellen met doorlopende zool. De dames collectie dansschoenen met VarioSpin zool is net wat uitgebreider. Naast de klassieke dames modellen is er bijvoorbeeld ook een dansschoen met luipaard print en een splitzool oefenschoen verkrijgbaar.

Diamant VarioSpin 170-106-034-V
170-106-034-V | Zwart leer | Flare 5 cm
Diamant VarioSpin 188-234-548-V
188-234-548-V | Glitter / microvezel | Hak 3,7
Diamant VarioSpin 192-425-577-V
192-425-577-V | Zwart suede / mesh | Sleehak

162-011-001-V | Zwart suede | Hak 4,2 cm

Wat zijn de voordelen van VarioSpin dansschoenen?

  • Glijden en draaien op parket of hout, tapijt, kunststof of steen
  • Vrije keuze van dansstijl en locatie op elk moment
  • Veroorzaakt geen zwarte strepen op dans- of zaalvloeren
  • Innovatie & productie Made in Germany

Diamant variospin

#DanceEverywhere is de nieuwste danstrend!

Dansen vindt niet meer uitsluitend plaats op dansvloeren van parket. Dansers over de hele wereld herinterpreteren de prachtige danssport voortdurend. De keuze van de locatie, en daarmee de vloer, verandert continue. Bovendien mixen dansers steeds meer verschillende dansstijlen, waardoor er een veelzijdige dansschoen hard nodig is.

Hoe, waar en wat wil jij morgen dansen?
  • Een gepassioneerde tango buiten op de kiezelstenen tijdens zonsondergang?
  • Een pittige salsa in je favoriete club op marmeren of betonnen vloeren?
  • Een leuke line- of swingdans met jouw dansgroep op plastic of binnenvloeren?
  • Een snelle Discofox of langzame Wals in je dansschool?
  • Of wil je thuis de passen van de dansschool herhalen met je danspartner op het tapijt?

– Met VarioSpin dansschoenen van Diamant bepaal jij de dans en de locatie! –