Moederdag cadeau? De liefste en meest originele cadeau ideeën!

0

Ontbijtje op bed, zomerse bloemetjes en een persoonlijk cadeau is het recept voor een geweldige moederdag! Zet je moeder even extra in het zonnetje met een heerlijk verwencadeautje. Vind je het lastig om ieder jaar weer een uniek moederdag cadeautje te bedenken? Met onze geschenkideeën is dat nu verleden tijd!

1: De ideale verwencadeaus

Moederdag is de dag dat je je moeder lekker kan verwennen. Laat je moeder weten dat je aan haar denkt met een ontspannend Weleda cadeaupakket. Of stel zelf een pakketje samen met heerlijke douchegels, bodylotions, room sprays en lipbalms.

Een mooi geschenk waar iedere moeder blij van wordt, is natuurlijk een sieraad. DANSWinkel.nl verkoopt vele sieraden met dans thema, van ballerina oorbellen tot spitzen kettingen. Liever iets simpelers? Een nette broche of sierlijke haar sieraden geven iedere outfit een extra sprankeling.

Alista Haarkam Bloemen met Strass en Zirkonia broche F370068 alista naaldhak Weleda granaatappel body olie moederdag cadeau Weleda amandel collectie voor moederdag

2: Unieke Moederdag cadeaus

Ben je de dozen chocola of standaard cadeaupakketten even helemaal zat en ben je opzoek naar iets origineels dit jaar? Wij hebben wel een aantal aanraders. Waaronder een elegant make-up tasje, een nieuwe portemonnee, juwelendoosje of een verzilverd fotolijstje. Hiermee zal je jouw moeder zeker verrassen!

Heb je een hoger budget of ben je opzoek naar een groots verjaardagscadeau? Wat dacht je van hoge kwaliteit ballerina schoenen die bijna nergens anders te verkrijgen? De nieuwe collectie dames ballerina’s van dansschoenen merk Werner Kern bestaat uit vele diverse instappers met lederen zool. Hierdoor is er voor iedere stijl wel een geschikte schoen te vinden.

Werner kern juno ballerina schoenen muziek carrousel verzilverd zilverstad fotolijst Capezio B226 holografisch make-up tasje zilverstad 250070 verzilverd muziekdoosje met ballerina

 

3: Cadeaus voor sportieve moeders

Bij DANSWinkel.nl vind je alles wat je maar kan bedenken voor dansers en sportliefhebbers van iedere leeftijd. Hier ben je dan ook op de perfecte plek voor sportieve Moederdag cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een yogamat met leuk motief, een echte yogatas, ToeSox een unieke drinkfles of een massage roller. Ook de meest stijlvolle en comfortabele sportoutfit kan je hier samenstellen. Ga samen fit en vrolijk de zomer in!

rucanor yoga mat roze met print toesox roze yogatas voor moederdag Capezio BH1531 massage roller Capezio Yoga Wiel van bunheads

Waar vind ik deze Moederdag geschenken?

Moederdag cadeaus kan je gemakkelijk online bestellen via Danswinkel.nl. Daarnaast zijn winkelbezoeken ook mogelijk. Kom gerust langs de filialen in Amsterdam, Den Haag, Hilversum en Rotterdam. Iedere winkel heeft weer een uniek aanbod dans cadeautjes op voorraad.

Wat net zo leuk is als een mooi Moederdag geschenk, is een dagje samen winkelen! Onze tip: schaf een DANSWinkel cadeaubon aan en neem je moeder mee naar één van de fysieke winkels. De deskundige medewerkers heten jullie van harte welkom en geven graag advies over onze dansschoenen, danskleding en dansaccessoires.

tango dansschoenen