Leer meer over herkenning en revalidatie van Dansblessures!

0

Een groot gevaar voor dansers wat altijd om de hoek schuilt: Dansblessures. Hoe een blessure precies ontstaat en hoe deze behandeld moet worden kan bovendien enorm verschillen per danser. Daarom heeft het veel voordelen wanneer je blessures vroegtijdig kan herkennen. Of dit nou bij jezelf is of bij andere dansers. Altijd al meer willen leren over dansblessures? Neem dan deel aan de Dansblessure workshop van Laszlo Gèleng!

Dansimpuls 1-day intensive | Dans blessures – herkenning en revalidatie

Titel Datum Begintijd Locatie Prijs
1-day intensive Laszlo Zo. 20 Juni 2021 10:30 Gheijn Studio’s, Den Haag €72,50

Tijdens deze Dansimpuls 1-day intensive, neemt fysiotherapeut Laszlo Geleng de deelnemers mee in het herkennen van en omgaan met blessures bij dansers en dansdocenten. Deze fysiotherapeut is dan ook gespecialiseerd in het behandelen van dansers.

balletdanseres met kt tape

In een drietal interactieve sessies wordt het herkennen en de revalidatie van dansblessures belicht. Hierbij staat de preventie en revalidatie van blessures en aandoeningen aan de heup, knie en enkel bij dansers van alle niveaus centraal. Laszlo zal een en ander met theoretische kaders onderbouwen.

Voor nu is deze workshop gepland om live op locatie plaats te kunnen vinden. Echter, de locatie en planning kunnen nog veranderen naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen en maatregelen. Houd dus vooral de site in de gaten voor de nieuwste informatie!

Rooster:

Inloop 10.00-10.30 uur

Sessie 1: 10.30-12.00 uur

12.00-13.00 uur pauze en ruimte voor ontmoeting

Sessie 2: 13.00-14.30 uur

14.30-14.45 uur pauze

Sessie 3: 14.45-16.00 uur


laszlo geleng fysiotherapeut dansblessures workshop

Over Laszlo Geleng

Laszlo is CKR geregistreerd fysiotherapeut. Hij is gespecialiseerd in dansblessures en is sinds 2010 verbonden aan het Nederlands Dans Theater en het Korzo theater in Den Haag.

Tevens is hij verbonden aan de Nederlandse Roei Bond waar hij bij de Nationale U23 fysiotherapie verzorgt tijdens internationale wedstrijden en trainingen. Daarbij is hij gespecialiseerd in knieklachten en -revalidatie.