DANSWinkel Trend: Fishnet Panty’s binnen en buiten de dansvloer!

0

Deze lente zien we fishnet panty’s nog niet zoveel op dansvloeren, maar wel in ons straatbeeld. Zolang we nog niet naar dansfeestjes of wedstrijden kunnen gaan is er weinig mogelijkheid om onze fishnet panty’s op de dansvloer dragen. Een leuke optie is om ze te combineren met je dagelijkse kleding! Lees verder voor ons stijladvies van dans netpanty’s bij DANSWinkel.nl.

Waarom dragen dansers netpanty’s?

Dansers dragen fishnet panty’s niet alleen voor het trendy uiterlijk ervan. Ze hebben juist meerdere functies. Zo zorgt het ervoor dat danskleding niet meebeweegt tijdens het dansen. Ook verbergt een fishnet panty cellulitis en heeft het een liftend effect op benen en billen. Bovendien accentueren netpanty’s de beenspieren.

Fishnet panty’s: Het geheim van celebs

PR-849-pridance fishnet panty'sEen groot voordeel van fishnet panty’s is dat ze een gestroomlijnd silhouet geven met een liftend effect. Ook kunnen netpanty’s ervoor zorgen dat je jurkje niet omhoog kruipt.

Het is niet voor niks dat Beyoncé en Jennifer Lopez vrijwel altijd een fishnet panty dragen onder hun podium pakjes. Soms zelfs over een shimmer panty heen voor een extra vrouwelijk en effen silhouet.

Tip: Een echte uitvinding voor beroemdheden en dansers zijn de netpanty’s met strass steentjes eraan vast!

beyonce bruno mars super bowl 2016 fishnet pantt's

Zo stijl je een netpanty buiten de dansvloer!

Draag jouw netpanty niet alleen op de dansvloer of het podium, maar combineer het met je dagelijkse items, zeggen alle modetijdschriften deze lente.

Met fishnet panty’s onder een jeans met slijtage gaten maak je een subtiel statement en heb je het net wat warmer. Zet daarentegen juist de netpanty in de spotlights door het te combineren met bikerboots, een rokje en eventueel beenwarmers. Toch meer van de klassieke, chique stijl? Draag jouw fishnets dan met loafers, een net jurkje en een lange blazer.

fishnet panty's trend bij danswinkel.nl

Schaf je netpanty aan bij DANSWinkel.nl!

Kies voor een uitgesproken stijl door te gaan voor een fishnet panty met achterbeen naad of met strass steentjes. Pridance biedt vele unieke modellen met bijvoorbeeld open teen stukken of stirrup voetjes. Papillon, Capezio en Rumpf maken onder meer klassieke fishnet panty’s met verstevigd voetje voor intens gebruik.

Waarom netpanty’s aanschaffen bij een dansspeciaalzaak? Deze danspanty’s zijn speciaal ontworpen voor de behoeften van dansers. Hierdoor zijn ze vaak steviger, comfortabeler en gaan ze langer mee!

rumpf ru111 beige danspanty's