Must-have Lenteschoenen: Werner Kern Ballerina’s en Loafers

0

Frisse lente kleuren, ongewoon comfort en trendy designs: Wij luiden de lente in met de nieuwste must-have voor dansers én niet-dansers. Wereldbekend dansschoenen fabrikant Werner Kern heeft zojuist een nieuwe collectie uitgebracht. Deze keer zijn het geen dansschoenen, maar schitterende ballerina’s en loafers! Verwen jezelf met een nieuw paar comfortabele Werner Kern damesschoenen ballerina’s voor buiten, onder je bureau tijdens zoom meetings, voor een dansje buiten in het park of wachtend op de bus.

werner kern ballerina's voor buiten

Ballerina’s voor iedere outfit

Elke garderobe heeft een veelzijdig paar dames instappers nodig. Daarvoor zijn de ballerina’s van Werner Kern de perfecte kandidaat! Voor elke outfit, stijl en smaak is er wel een ballerina of loafer te vinden. Wij zetten daarom onze favoriete modellen voor iedere gelegenheid in de schijnwerpers.

werner kern nette loafers voor dagelijks gebruik

Chique naar de werkvloer of Zoom meeting

Werner Kern loafers en ballerina’s geven de nette outfit een onmiskenbaar karakter. Loafer modellen sluiten net wat hoger op de wreef aan en hebben een breder strikje. Ga voor klassiek zwart, donkerblauw of grijs en match de instappers met de dagelijkse outfits. Bovendien zijn de instappers comfortabel genoeg om de hele werkdag lang te dragen!

Werner Kern Mori ballerina's voor buiten Werner kern lee loafers zwart suede Werner kern dana ballerina's voor straat

 

Werner kern favourite colour lente ballerina's

Romantische lente-look

Flaneer in jouw mooiste lente- en zomer outfits met deze modieuze, speelse ballerina schoenen. Iedere schoen heeft een leren voering, zodat de voeten gedurende hele dag kunnen ademen. De zomerse instappers van Werner Kern zijn verkrijgbaar in vele kleuren en materialen. Van heerlijk fel fuchsia roze suède tot aqua metallic tinten leer tot zoet pastel. Kies jouw favoriete kleur voor het voorjaar of Mix & Match!

Werner kern sandy ballerina's roze brokaat Werner kern gea ballerina's zilver en goud Werner kern beth ballerina's beige en bruin leer

 

werner kern gold glitter ballerina's

Feestelijk avondje (thuis)

Voor (online) evenementen is er ruime keuze in ballerina’s en loafers. Zo zijn er instappers met glitters, brokaat of van fluweel. Hierdoor krijgt het klassieke silhouet net wat extra pit. Draag ballerina’s in plaats van pumps naar speciale gelegenheden om je voeten wat rust te geven. Liever de avond beginnen op hakken, maar wel op zoek naar comfort? Werner Kern produceert ook dansschoenen met lederen zool!

Werner kern candy brokaat ballerina's feestelijk Werner Kern sole gouden ballerina's glitter Werner kern ava loafers van rood fluweel

Hoge kwaliteit van dansschoenen in een buitenschoen

Dankzij de lederen zolen en lage hakken bekleed met antislip rubber zijn de Werner Kern ballerina’s perfect voor buiten de dansvloer. De chique ballerina’s zijn dus niet bedoeld om te dragen als dansschoenen. Daarentegen hebben ze wel hetzelfde comfort niveau en de hoge kwaliteit van dansschoenen. Onder andere door het gewatteerde voetbed en de ademende, lederen voering. Dit is ideaal voor dames die op zoek zijn naar het comfort en de stijl van dansschoenen, maar dan voor alledaags gebruik.Werner kern ballerina's van hoge kwaliteit

Kleinschalige productie en traditioneel vakmanschap

De ballerina’s voor buiten zijn met de hand vervaardigd in een kleine fabriek in het hartje van Toscane, Italië. Werner Kern heeft hun inspiratie voor de ballerina’s gehaald uit de fascinerende combinatie van kunst, oude productietechnieken en de Italiaanse manier van leven. Ze vertrouwen met volle overtuiging op oude vakmanschap technieken, zoals de Sacchetto-stijl, die nog maar weinig mensen beheersen. Hierdoor krijg je de perfecte combinatie van traditie en innovatie. Deze romantische sfeer draagt iedere ballerina met zich mee.

sachetto stijl werner kern