Anna Kern 569-60 Dames Latin Dansschoenen

0

 

Anna Kern 569-60 Dansschoenen dames

Anna Kern 569-60 Dames Dansschoenen

Dames Dansschoenen Anna Kern 569-60 zijn gemaakt van zwart suede en hebben een stabiele hak van 6 cm hoog. Hierdoor zijn het een geschikte dansschoenen voor verschillende dansstijlen zoals Salsa en Latin. Bij de neus hebben deze dansschoen een V-vormige opening voor de tenen welke is versierd met om en om stukken suede en gaas voor een verleidelijk effect en comfortabele pasvorm.

Over de wreef kruist loopt een kruisbandje die je met een nikkelvrije verstelbare drukknoopsluiting gemakkelijk en snel sluit.

Met de suede zool van Anna Kern 569-60 zwarte dansschoenen gaat draaien heerlijke soepel en heb je grip op de dansvloer. Alle kwaliteiten van deze dansschoen van Anna Kern zorgen ervoor dat het een geliefde dansschoen is onder ervaren dansers, maar ook graag wordt gedragen door beginnende dansers van verschillende dansstijlen.

Dansschoenen Anna Kern 569-60 Kopen