Zo vind je de ideale kinder ballettas voor de balletles!

0

capezio b242 roze ballerina schoudertas kinder ballettasDe balletkleding outfit is niet compleet zonder bijpassende kinder ballettas! Hierin neem je je balletpakje, balletschoenen, haarspeldjes en waterflesje stijlvol en bovendien goed georganiseerd mee naar de balletles. Ballettassen vallen niet onder kledingvoorschriften voor de dansles, waardoor je een tas kan aanschaffen die je zelf het mooiste vindt. Met het ruime aanbod in danstassen, kan het nog best lastig kiezen zijn. Daarom lichten wij hier verschillende soorten ballettassen voor kinderen uit. Zo vind je gemakkelijk de beste kinder ballettas voor alle balletkleding, balletschoenen en balletaccessoires.

Ballettas voor Kinderen

 

Praktische Ballet Rugzakken

Eén van de meest populaire modellen schooltassen, is de rugzak. Zo is een rugtas ook de ideale ballettas om de danskleding in mee te nemen. Ballet rugzakken voor kinderen blijven stevig zitten en zijn comfortabel om te dragen. Daarnaast kan de balletkleding apart van de kleine accessoires worden opgeborgen door de verschillende vakjes.

Rugtassen voor ballet zijn niet alleen zeer praktisch, maar ook verkrijgbaar in vele leuke soorten, kleurtjes en printjes. Voor de kleinste ballerina’s zijn er zelfs schattige ballet tassen in de vorm van ballerina’s, tutu’s of spitzen. Voor dansende tieners zijn daarnaast de stoerdere dans rugzakken geschikt om zowel de schoolspullen als de balletspullen in mee te nemen.

Veelzijdige Ballet Schoudertassen 

Een ballet schoudertas voor kinderen is ook erg handig én leuk. Zo kan een schoudertas over één schouder, schuin over het lichaam of in de hand gedragen worden. Daarnaast heb je ook de keuze uit grote weekendtassen, shoppers zonder ritssluiting of kleinere schoudertasje voor enkel de balletoutfit. Een schoudertas is de ideale ballet kindertas. Wegens de verstelbare schouderband kan de ballettas namelijk best een tijdje mee.

Stijlvolle Ballet Handtassen

Ballet handtasje voor kinderen zijn altijd zeer stijlvol. Zo zijn vele ballet handtassen voor meisjes versierd met roze glitters, strikjes of tule. Met zo’n sierlijke handtas laat je gelijk zijn dat je van ballet houdt. Een kinder schoudertas voor ballet kan een ritssluiting, druksluiting, of geen sluiting hebben. Extra leuk is om een mooie ballet sleutelhanger toe te voegen aan de ritssluiting of handvatten.

Kindertassen zonder ballet thema

Ballettassen zijn niet alleen erg handig om de balletspullen in mee te nemen. Een ballettas is namelijk het ideale cadeautje voor een kind, of deze nou wel of geen ballet danst! Naast tassen met ballet thema zijn er ook ballettassen verkrijgbaar met eenhoorns, katten of hartjes print. Voor iedere leeftijd en iedere smaak is er wel een geschikte ballettas te vinden.