SALE: Tot -80% korting op Dansartikelen bij Danswinkel.nl!

0

Zeker nu de dansstudio’s dicht zijn en de dagen dat we thuis zitten eeuwig lijken te duren, is het toch belangrijk om dansend door het leven te blijven gaan. Danswinkel.nl is daarom druk bezig met verschillende initiatieven om extra positiviteit en energie bij te dragen in de danswereld. Eén van de acties is een grote Danswinkel.nl uitverkoop, waarbij je dansartikelen van je favoriete merken kan bestellen met enorme kortingen!

Onze danskleding is overigens zo leuk dat je die niet alleen maar tijdens de dansles aan wilt. Gelukkig kun je je favoriete kledingstukken ook buiten de balletles of dansles dragen. We hebben bijvoorbeeld gave t-shirts en sokken met opdruk waarmee je goed kunt laten zien dat je dansfan bent.


Balletkleding voor een spotprijsje 

12PK3279S papillon roze ballet tutu met paillettenBij Danswinkel.nl vind je nu de leukste dansartikelen tegen extra scherpe prijzen! Allerlei danskleding is nu in de uitverkoop. We hebben bijvoorbeeld verschillende balletpakjes in de sale, maar ook andere balletproducten, zoals balletschoenen, beenwarmers, ballet vestjes, balletrokjes en tutu’s. De balletkleding is verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, en geschikt voor kinderen en volwassenen. Dus ben je op zoek naar extra goedkope balletspullen? Kijk dan gauw in onze webshop voor de laatste maten!

Meisjes balletkleding

Speciaal voor kleine ballerina’s hebben we mooie aanbiedingen. Zo kun je de reguliere balletkleding aanschaffen met extra voordeel. Je koopt artikelen uit ons vaste assortiment en je ontvangt korting als je de speciale balletkleding set bestelt. En misschien zit er nog wel een leuk accessoire bij uit onze uitverkoop, om je balletoutfit compleet te maken!

Capezio tutu rokje roze met bloemblaadjes capezio 10618C lange mouwen roze capezio CA_10620C roze balletpakje met pofmouwtjes

 

Jongens danskleding

Ook voor jongens en heren hebben we leuke aanbiedingen, want wie zegt dat jongens niet dansen? We verkopen bijvoorbeeld stoere tops en t-shirts, nu tegen een heel voordelige prijs. Daarnaast zijn onze dancebelts in de uitverkoop, waardoor heren nu wel heel voordelig hun ondergoed voor ballet kunnen kopen.

PK1000 zwarte balletschoenen in de uitverkoop papillon 834pk3950 zwarte joggingbroek sale urban classics tb367 zwart t-shirt met v-hals

Dansartikelen voor alle mogelijke dansstijlen!

Behalve balletkleding vind je in onze sale-artikelen ook kleding en schoenen voor andere dansstijlen. Zo verkopen wij onder andere jazzschoenen, turnschoenen, danslaarzen en dansvesten. Ook zijn nu onze besteller danssneakers voor streetdance of hiphop in de aanbieding. Deze streetdance schoenen zijn heel goed te combineren met onze afgeprijsde tops en broeken sets.

Papillon-20PK3031 dansbroek dance beat papillon-20pk2927 racerback top kids dance beat uitverkoop papillon dance crew meisjes short voor dans uitverkoop 832PK2934 papillon dance crew dans t-shirt voor kinderen

Verleidelijke Tango, Salsa en Latin aanbiedingen

Dansers die Tango, Salsa, Ballroom of Latin dansen kunnen ook genieten van mooie koopjes. Hoge kwaliteit danskleding en dansschoenen voor stijldansen kunnen best prijzig zijn. Wij verkopen nu afgeprijsde tops, rokken en jurken van Studio Moscow. Zo ben je alvast voorzien van een prachtige Latin outfit wanneer de danslessen en dansfeesten weer van start mogen gaan.

studio moscow ballroom en latin danskleding

Ook vind je bij ons een aantal laatste maten van dansschoenen die uit de collectie gaan. Deze luxe dansschoenen zijn van bekende dansmerken, zoals Nueva Epoca, Werner Kern, Diamant, Supadance en Dance Naturals. Kijk snel of jouw maat er ook tussen staat!

Dansschoenen uitverkoop bij Danswinkel.nl