Tips voor Thuis Training: Zo maak je je Home Workout leuk!

0

Hoe blijf je thuis fit? Met de gesloten sportscholen en dansstudio’s kan het lastig zijn om de motivatie om te blijven bewegen te vinden. Daarbij wordt dansen buiten wel erg koud en is er wellicht te weinig ruimte in huis om online lessen voluit bij te houden. Geef niet toe aan het komende Blue Monday dipje en ga het nieuwe jaar extra goed van start met de leukste sportaccessoires voor jouw home workout.

Voel je fit in de leukste dans- en sportkleding

toesox sportoutfit yogakleding legging met hoge tailleEen goede thuis workout begint bij de geschikte sportkleding. Een ondersteunende sporttop en een comfortabele sportbroek geeft het lichaam voldoende bewegingsvrijheid tijdens het sporten. Het is ook mogelijk om de dansoutfit om te toveren tot sportoutfit door bijvoorbeeld een legging over je balletpakje te dragen.

Momenteel heeft Danswinkel.nl een exclusieve uitverkoop actie lopen. Ontvang tot 80% korting op geselecteerde artikelen. Hier schaf je voordelig jouw nieuwe, unieke sportoutfit aan. Iedere week verschijnt er bovendien nieuwe danskleding in de sale, dus houd vooral de webshop in de gaten.

Uitverkoop Danskleding

 

Geef je workout een boost met een nieuwe sportuitrusting

Capezio Yoga Wiel van bunheads workoutDe juiste sportaccessoires kunnen de training niet alleen effectiever maken, maar ook veel leuker! Denk aan een stijlvolle yogamat, wat een stuk comfortabeler ligt dan de vloer en beter blijft liggen dan het tapijt. Ook een leuke waterfles, speciale sokken met grip lijnen of een thermo compressie band zorgen ervoor dat de thuis training prettiger verloopt.

Met fitness attributen, zoals een weerstandsband, yoga blok, yoga bal, balance board en gewichtjes, bedenk je zo een divers scala aan nieuwe, leuke sportoefeningen. Ideaal is dat deze sportaccessoires weinig ruimte innemen en er gemakkelijk thuis mee getraind kan worden.

toesox yoga blok yogamat workout rucanor yoga mat roze met print turnboard spinboard voor dansers Rucanor fitness bal grijs A0925 bloch fitness elastiek licht

 

Creëer je eigen thuis spa na de training

capezio massage roller voor dansers na workout bunheads bh1531

Het is belangrijk om na afloop van de training de spieren goed te masseren. Met een speciale foam roller, massage bal of voetroller wordt dit bovendien een zeer gemakkelijke en ontspannende afsluiting van de training. Door spierpijn te voorkomen ben je bovendien gemotiveerder om het workout schema te blijven volgen!

Na een fanatieke workout of dansles is er niks fijners dan lekker te ontspannen. De sport verzorgingsproducten van Weleda bevatten Arnica wat pijnlijke spieren direct verwarmt en doorbloeding stimuleert.

Ook de massageolie, douchegels en bodylotions van Weleda zijn echte aanraders. Dankzij het gebruik van 100% natuurlijke ingrediënten voelen de producten zeer voedend, zacht en verzorgend aan.

Weleda arnica sportverzorging producten voor dansers