Met deze haaraccessoires maak je zo de perfecte balletknot!

0

Doe je aan ballet of dans? Dan mogen haaraccessoires niet ontbreken aan je ballet outfit. Danswinkel.nl heeft een nieuwe collectie ballet haaraccessoires voor danseressen. Met deze haaraccessoires ben je helemaal klaar voor de balletles. Zo maak je gemakkelijk een nette balletknot, en meer! Deze schitterende haarspeldjes, tiaras en haarbanden zijn namelijk ook ideaal om te dragen tijdens optredens of buiten de dansles om. Lees snel verder voor onze tips.


Onmisbare haaraccessoires voor de balletles

bloch bun kit voor de balletknot haaraccessoiresBij Danswinkel.nl vind je allerlei soorten accessoires om je haar op te steken en goed vast te zetten voor de balletles. We verkopen bijvoorbeeld stevige haarelastieken om een staart te maken voor de dansles. In ons assortiment vind je ook alle haaraccessoires die je nodig hebt om een knot te maken. Zo zijn er zelfs volledige haaraccessoires sets verkrijgbaar met alle benodigdheden.

Wij hebben speciale haarspelden of bobby pins voor ballet in verschillende lengtematen. Dus of je nu kort of wat dunner haar hebt of juist lang en dik haar, we hebben knotspelden die geschikt zijn voor jouw haar. De haarspelden voor ballet zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, van blond en lichtbruin tot donkerbruin en zwart, waardoor ze niet opvallen.

Losse plukjes haar kun je makkelijk vastzetten met onze schuifspeldjes of haarbanden, die ook in meerdere kleuren te koop zijn. Daarnaast bevat ons assortiment natuurlijk haarnetjes voor de balletknot, die ook weer precies passen bij je haarkleur. Met deze haarnetjes raken er geen plukjes los uit je knot tijdens het dansen.

bunheads bun builder bh482 blond haaraccessoires

De perfecte balletknot is zo gefixt

Om je te helpen bij het maken van een mooie balletknot, verkopen we ook bun builders. Bun builders zijn ideaal als je kort of dun haar hebt, want ze laten je knot groter lijken. Ook als je lang haar hebt, maak je je knot voor de dansles makkelijker met behulp van een bun builder.

Een andere goede tip om de balletknot er netter uit te laten zien, is het gebruik van scrunchies of bun covers. Deze schuif je gemakkelijk over de knot en zijn vaak versierd met mooie glitters of steentjes. Net niet ronde knotten kunnen zo toch gevormd worden naar de juiste vorm. Daarnaast verbergen gehaakte haarnetjes de losse plukjes.

wear moi div72 tutu scrunchie met pailletten dansez vous roze gehaakt haarnetje met strass sinterklaas cadeaus Alista Bun cover met strass

 

Leuk je kapsel op met strass

Wear Moi div-98 ballet knot haarnetje met parelsBij ballet mogen de meeste haaraccessoires niet zichtbaar zijn, maar soms wil je met je haaraccessoires juist wel de aandacht trekken. Bijvoorbeeld bij een dansvoorstelling of balletuitvoering. Ballet haaraccessoires zijn door de elegante uitstraling ook perfect om te dragen buiten de balletles om. Denk aan speciale gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen of feestjes.

Danswinkel.nl verkoopt naast simpele haaraccessoires daarom ook unieke haarversieringen. Onder andere schitterende tiara’s, metalen kammen met steentjes, haarkammen versierd met bloemen, haarnetjes in vrolijke kleuren met strass en haarbanden met glimmende details. Met deze opvallende haaraccessoires voor dans of ballet kan je zo het toneel op!

alista 25038 ballet tiara met strass haaraccessoires Alista Metalen Hoofdband met Parels, Roze en Strass steentjes Alista metalen Haarspeldklem met Strass Alista Haarkam Bloemen met Strass en Zirkonia