Zo creëer je je eigen Dansfeest of Kerst Gala dit jaar!

0

Hoe vier jij de feestdagen dit jaar? Dansers vanuit alle disciplines kijken rond deze tijd van het jaar uit naar het jaarlijkse Kerst Gala. Een plek waar je al je dansvrienden ontmoet en waar je je mooiste dans hakken en danskleding voor aantrekt. Waarvoor je je dansschoenen oppoetst en je haren mooi opsteekt. Echter, zullen alle Ballroom Gala’s, Salsa Kerstfeesten en Folk Bal’s helaas niet plaats kunnen vinden. Lees vooral verder als je wilt weten hoe je er dit jaar toch een feestje van kunt maken!


Creëer je eigen Kerst Huiskamer Gala

Het afgelopen jaar is alles anders gelopen dan we gewend waren, zeker binnen de danswereld. Vind jij het nou ook zo jammer dat er deze Kerst geen Gala’s en Dansfeesten zijn zoals voorgaande jaren? Creëer dan je eigen feestje thuis. Organiseer bijvoorbeeld een Zoom Kerstborrel of mini Kerstgala met je gezin, partner of huisgenootjes. Een Gala dresscode of verkleed thema maakt het bovendien extra feestelijk!

Begin met prachtige Dansschoenen

diamant dansschoenen voor kerst gala

De ideale periode om gloednieuwe dansschoenen aan te schaffen of cadeau te geven, is natuurlijk rondom de feestdagen. Nu denk je misschien: Waarom nieuwe dansschoenen kopen als de Kerstfeesten en Gala’s helaas niet door kunnen gaan?

Aangezien de meesten binnen blijven dit jaar, kunnen er juist dansschoenen met suède zolen in plaats van lederen buitenzolen worden gedragen. Op dansschoenen met suède zolen kan vervolgens nog het hele jaar door worden gedanst in de danslessen.

Danswinkel.nl verkoopt voor vrijwel iedere stijl en voetvorm geschikte dansschoenen. Hier kan je terecht voor een grote collectie Dames Ballroom Dansschoenen en Heren Ballroom dansschoenen. Ook voor andere dansstijlen, zoals Salsa, Bachata, Kizomba en Tango, zijn er feestelijke dansschoenen met strass of een hoge hak verkrijgbaar.

portdance glitter dansschoenen voor dames

Pak het grootst aan met een feestelijke Kerst Gala outfit

Bij schitterende dansschoenen hoort natuurlijk ook een feestelijke outfit. Qua Ballroom- en Latin danskleding voor dames zijn er diverse dansmerken die elegante én comfortabele danskleding produceren. Danswinkel.nl verkoopt prachtige jurken, tops en rokken van onder andere Rumpf, Studio Moscow, Capezio en Temps Danse. Ook interessant om naar te kijken zijn de chique balletpakjes van Lulli Dancewear, Ballet Rosa, Bloch en Wear Moi. Combineer ze met een lange rok en je hebt een perfecte Kerst Gala outfit!

Heren die op zoek zijn naar een feestelijke Kerst outfit kunnen een kijkje nemen in de collectie heren Ballroom- en Latinkleding. Hier vind je chique tops, overhemden, colbertjes en dansbroeken van geliefde dansmerken, waaronder Rumpf, Intermezzo en Very Zofcin.

SM8006 Studio Moscow kerst gala jurk RU5700 Rumpf Oslo en Chicago heren ballroom kleding SM7017h studio moscow latin rok en top voor kerst gala

 

Schitterende accessoires maken de look af 

Om het warm genoeg te hebben met een mooie Latin dansjurk aan zijn er verscheidene soorten danspanty’s verkrijgbaar. Balletpanty’s en glanspanty’s van merken als Silky Dance, Rumpf, Papillon en Pridance worden in verschillende diktes gemaakt. De dikkere varianten balletpanty’s van 60, 70 of 80 denier zijn warmer en gaan langer mee dan een gemiddelde panty.

Ook kan je kiezen voor een netpanty om de benen een egale uitstraling te geven. Er zijn daarnaast zelfs netpanty’s verkrijgbaar met strass steentjes of een zichtbare achternaad voor een extra feestelijk tintje.

Om je look helemaal af te maken heeft Danswinkel.nl een groot assortiment aan haaraccessoires. Van schuifspeldjes en haarnetjes tot haarbanden en tiara’s met strass steentjes. We wensen je veel dans en kleed plezier met alle mini Kerst huiskamer gala’s!

pridance PRI849S netpanty met strass capezio bunheads schuifspelden met steentjes Pridance Professionele Netpanty met Achterstrip 848 kerst gala