Waar vind je balletkleding bij een Balletwinkel in Groningen?

0

Hoewel er in de randstad meerdere Balletwinkels gevestigd zijn, staan dansers uit het noorden van Nederland voor een wat grotere uitdaging. Waar en hoe schaf je als dansschool of danser in Groningen, Friesland en Drenthe eenvoudig balletkleding aan? Voor al deze dansers introduceren wij Balletwinkel Groningen op Locatie! Hierbij wordt een grote collectie balletkleding of spitzen meegenomen naar de dansschool, zodat alle leerlingen na afloop voorzien zijn van de benodigde balletartikelen.


Balletkleding passen op de dansschool in Groningen

Balletkleding op locatie verkopen Danswinkel.nl

Dansers uit Groningen kunnen terecht bij Balletwinkel Groningen voor de benodigde kledingvoorschriften. Hoewel Balletwinkel Groningen geen vaste fysieke vestiging heeft, bieden ze wel de mogelijkheid om langs te komen op de dansschool voor de aanschaf van balletkleding.

In plaats van leerlingen naar een Balletwinkel ver weg te sturen, komt er voortaan een Danswinkel jullie kant op! Van te voren bespreken ze bovendien alvast alle maten van de leerlingen en kledingvoorschriften, zodat iedereen naar huis gaan met geschikte balletkleding.

Spitzen aanmeten in Groningen op locatie

Vanaf 10 leerlingen biedt Balletwinkel Groningen de mogelijkheid aan om spitzen aan te meten op de dansschool. Zo verzeker je dat iedereen in de groep tegelijkertijd voorzien is van spitzen, zodat leerlingen geen achterstanden oplopen.

Bovendien kunnen dansdocenten meekijken tijdens het aanmeten en eventuele voorkeuren direct doorgeven. Het aanmeten van de spitzen wordt altijd gedaan door professionals met uitgebreide ervaring op spitzen en/of als getrainde dansdocenten.

Balletwinkel Groningen verkoopt spitzen van: Grishko, BLOCH, Capezio, Russian Pointe en SoDanca.

Spitzen Aanmeten in Groningen

Spitzen Aanmeten door een spitzen specialist

Bekijk het volledige assortiment dans artikelen online

Danswinkel.nl balletkleding online balletwinkelUiteraard kunnen dansers in Groningen ook altijd online terecht bij Danswinkel.nl voor alle benodigde dansartikelen. Of je nu uit je balletschoenen bent gegroeid, een klein ballet cadeautje zoekt voor onder de kerstboom of midden in het dansseizoen een gloednieuwe ballet outfit nodig hebt. Balletwinkel Groningen verkoopt online danskleding voor iedere dansstijl en van vele verschillende dansmerken.

Voor dansers uit Groningen geldt bovendien nu een speciale kortingsactie. Maak gebruik van de code groningen15 op bestellingen boven de €100 en ontvang -15% korting + gratis verzendkosten!

Bestel online bij Balletwinkel in Groningen