Onze favoriete luxe balletpakjes van Wear Moi, Ballet Rosa en meer!

0

Tegenwoordig zijn er balletpakjes van zoveel verschillende ballet merken dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Of je nu op zoek bent naar een basis balletpakje of een meer exclusief balletpakje; voor iedere danseres is er wel wat. In dit artikel laten wij jou onze favoriete luxe balletpakjes zien. De exclusieve balletkleding van deze dansmerken verdient zeker een plekje op jouw verlanglijstje!

ballet rosa eve balletpakjes

Niet iedere balletschool heeft strenge kledingvoorschriften. Hier kan je dus zelf kiezen wat voor ballet outfit je draagt. Heeft jouw balletschool wel een kledingvoorschrift? Dan kan je deze chique balletpakjes bewaren voor zomercursussen of een ballet fotoshoot.

Extra leuk is om het luxe balletpakje te combineren met een nette rok voor een feestelijke outfit buiten de dansvloer. Danswinkel.nl heeft een ruim aanbod aan exclusieve balletpakjes, zodat jij altijd met iets unieks op de dansvloer staat.

Wear Moi: Luxe balletpakjes volgens Franse verfijning

Ontworpen in Frankrijk, Wear Moi balletpakjes stralen verfijning en luxe uit. Voor tieners en dames heeft dit Franse merk een ruim aanbod balletpakjes en balletjurkjes, gericht op het accentueren van vrouwelijkheid en elegantie. Hoewel Wear Moi bekend staan om hun assortiment ballet basics in vele kleuren, produceren ze regelmatig nieuwe collecties luxe balletpakjes. Toon je eigen individualiteit en stijl in de dansles door middel van een uniek Wear Moi balletpak.

Wear Moi luxe balletpakjes voor dames

BLOCH: Diverse collectie voor diverse doelgroep

Australisch dansmerk BLOCH heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als pionier in de danskleding industrie. BLOCH heeft een hele diverse collectie dansartikelen, waaronder een mooi aanbod luxe balletpakjes. De comfortabele balletpakjes van BLOCH zijn geliefd onder dansers van ieder niveau wegens de goede prijs-kwaliteit verhouding en uitlopende designs.

Exclusieve balletpakjes van BLOCH

Ballet Rosa: Dromerig met Victoriaanse uitstraling

Ballet Rosa is een elegant en exclusief merk uit Portugal. Dit dansmerk blijft zich continue ontwikkelen en streeft naar een zeer hoog niveau wat betreft draagcomfort, flexibiliteit en uitstraling van hun balletkleding. Uiteraard staat kwaliteit ook erg hoog in het vaandel. De ontwerpers werken vanuit hun passie voor ballet. Hun standaard ligt hoog, want ze hebben het als hun missie opgevat om de verwachtingen van de dansers te overstijgen. Op deze manier biedt Ballet Rosa balletpakjes aan die net zo mooi zijn als de kunstvorm ballet zelf is.

Ballet Rosa luxe balletpakjes louvre collectie

Lulli Dancewear: Voor ieder een uniek balletpakje

Israelisch balletmerk Lulli Dancewear richt zich voornamelijk op hun collectie unieke balletpakjes. De balletpakje van Lulli Dancewear zijn voorzien van prachtige details. Bovendien zijn de balletpakjes gemaakt van hoge kwaliteit materialen, waardoor ze altijd comfortabel op de huid aanvoelen. Doordat Lulli Dancewear nog iets minder bekend is in de balletwereld, in tegenstelling tot Wear Moi, Capezio of BLOCH, draag je met een Lulli balletpakje gegarandeerd iets unieks naar jouw balletles.

Lulli dancewear balletpakjes