Waar kan je spitzen aanmeten met een groep balletleerlingen?

0

Wanneer je al een langere tijd balletles volgt, komt er een moment waarop je klaar bent voor spitzen. Waar ga je dan spitzen kopen? Zodra je toestemming hebt van de dansdocent, kan je een afspraak gaan maken bij een dansspeciaalzaak. Gaat een groot deel van de balletklas tegelijkertijd beginnen met het volgen van spitzenles? Dan komt DANSWinkel misschien wel langs op de dansschool met een grote collectie spitzen en een team professionals voor het aanmeten van spitzen!

balletpakjes merken

Professioneel spitzen aanmeten in de winkels

Vooral wanneer het gaat om het eerste paar spitzen – is het zeer belangrijk dat je uitgebreid wordt geholpen door een echte professional. In de filialen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Hilversum kan je op afspraak terecht voor het aanmeten van spitzen. Dit kan individueel of in kleinere groepen. Er kan gemakkelijk online een afspraak voor het aanmeten van spitzen worden gemaakt in één van de vestigingen van Danswinkel.nl. Zo kan de specialist zich goed voorbereiden en tijdens de afspraak rustig de tijd nemen voor de leerling.

Danswinkel.nl Spitzen aanmeten op locatie in AmsterdamRuime keuze uit spitzen merken

Danswinkel.nl meet enkel spitzen aan van dansmerken met een hoge reputatie in de danswereld. Zo kan je hier bijvoorbeeld terecht voor spitzen van Grishko, Capezio, Russian Pointe, Fr. Duval en BLOCH. Deze merken hebben jarenlange ervaring met het produceren van hoge kwaliteit spitzen. Daarnaast verkoopt Danswinkel.nl spitzen accessoires van nog vele andere bekende merken, waaronder Papillon, SoDanca en Rumpf. Zowel beginners als lichtgevorderden als professionals kunnen bij Danswinkel.nl terecht voor de aanschaf van spitzen.

Spitzen aanmeten op de dansschool Danswinkel.nl

Samenwerkingen met dansscholen

Danswinkel.nl werkt samen met diverse dansscholen en dansdocenten in Nederland en België. Zo meet Danswinkel.nl regelmatig spitzen aan op diverse locaties en dansvakopleidingen, waaronder de Nationale Balletacademie van Amsterdam. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om met een groep leerlingen naar één van de filialen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Hilversum te komen buiten de reguliere openingstijden.

Nationale balletacademie spitzen aanmeten Danswinkel.nlSpitzen aanmeten op locatie

Spitzen aanmeten op de dansschool is een mogelijkheid vanaf 10 leerlingen. Dit betekent dat balletdocenten kunnen meekijken tijdens het aanmeten en eventuele voorkeuren direct kunnen doorgeven. Bovendien bespreken de medewerkers van te voren alle wensen van de dansschool en maten van de leerlingen. Vervolgens nemen zij een uitgebreide collectie spitzen en accessoires mee, zodat iedere leerling na afloop voorzien is van geschikte spitzen.

Dit is ideaal wanneer een grote groep ballet leerlingen tegelijkertijd nieuwe spitzen nodig heeft. Bijvoorbeeld aan het begin van het dansseizoen of wanneer de balletklas voor de eerste keer begint op spitzen. Zo is de hele groep op hetzelfde moment voorzien van spitzen, zodat niemand achterstanden oploopt.

Meer informatie over spitzen aanmeten op de dansschool of in de filialen? Neem gerust contact op met Danswinkel.nl om de mogelijkheden te bespreken, via [email protected] of 035-6217111.