Hier vind je de mooiste cadeaus voor kleine ballerina’s

0

Ken jij een kleine ballerina en zoek je het perfecte cadeau voor haar? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment geschenkideeën van Danswinkel.nl! Of je nou op zoek bent naar een verjaardagscadeau, kerstcadeau of cadeaus voor het afzwemmen. Lees snel verder voor de handigste cadeautips op een rij en maak die kleine ballerina zonder twijfel erg blij!

Niet alleen voor de danseresjes onder ons, maar ook voor de prinsesjes en peuters die erg van de kleur roze houden, is er een ruime keuze aan cadeaus. Kom ook gerust langs de winkels in Amsterdam, Den Haag, Hilversum en Rotterdam. Wij helpen je graag bij het uitzoeken en samenstellen van de leukste en meest unieke cadeaus om te geven.

ballet cadeaus katz back to school‘Back 2 School’ met plezier

Het nieuwe schooljaar gaat weer van start! Tegelijkertijd komt ook het nieuwe dansseizoen er aan. Ga het nieuwe schooljaar goed van start met onze leuke schoolspullen. Onze schoolartikelen volgen allemaal een ballet thema. Stel bijvoorbeeld een leuk cadeaupakket van een pen, notitieboek en etui samen. Hoe meer cadeautjes om uit te pakken, hoe beter!

Ballet- en schooltas in één!

ballettassen katz

Gaat jouw kleine ballerina voor het eerst naar ballet en is ze al voorzien van een ballet outfit? Dan kan een ballettas zeker niet ontbreken. Met een ballettas houd je alle ballet- of schoolspullen netjes bij elkaar. Tegelijkertijd kan de kleine ballerina pronken met de start van haar ballet carrière.

Danswinkel.nl heeft de leukste ballettassen. Tassen zijn de ideale cadeaus om te geven, want de kleine ballerina gaat natuurlijk naar school en naar de balletles. Ze kan dus er dus nooit één te veel hebben. Wel moet de nieuwe tas nóg mooier zijn dan de oude. Dat is geen probleem. Tassen met de nieuwste gadgets, materialen en unieke ballet prints zijn altijd een goed idee.

Er zijn grote en kleine tassen voor verschillende doeleinden. Zoals bijvoorbeeld een handige rugtas, schoudertas of een klein tasje waar de balletschoentjes in kunnen. Kindertassen zijn in meerdere maten en kleuren verkrijgbaar. Voor elke kleine ballerina zit er wel iets tussen. Met een tas als cadeau zit je altijd goed.

capezio groovycorn tas eenhoorn Capezio chloe roze rugzak voor ballerina's Dansez-vous bubly rugzak roze glitters

 

De leukste kleinigheidjes voor jouw kleintje

Zoekt u een kleinigheidje voor de kleine ballerina? Misschien als toi toi toi voor een voorstelling of als je zelf een cadeaupakket samen wil stellen. Dan zijn sieraden en sleutelhangers ideaal. Voor de kleine ballerina hebben we oorbellen en kettingen. Als setje of apart van elkaar verkrijgbaar.

Sleutelhangers doen het ook altijd erg goed. Deze kan je natuurlijk ook aan de mooie ballettas hangen als ze zelf nog geen eigen sleutels hebben. Een gouden tip: haaraccessoires zijn praktische cadeaus waar kleine ballerina’s ook veel plezier uit halen! Denk dan aan haarbanden, elastiekjes, speldjes en gekleurde haarnetjes. Dit maakt de ballet outfit helemaal compleet.

alista ballerina ketting met strass sodanca spitzen sleutelhangers met glitter alista dancer basics haarelastieken met balletschoen cadeaus

 

Knuffels om mee te dansen

Voor de allerjongsten onder ons en wellicht een danser in spé is er een enorm leuk aanbod van knuffels. Alle kinderen houden van ze en zij houden van hen. Je kunt met ze spelen of met ze knuffelen. Dit zijn de perfecte cadeaus voor de allerkleinsten.

Voor de dierenliefhebbers hebben we een aapje, lieveheersbeestje en eenhoorn. Het lieveheersbeestje maakt muziek. Het aapje klimt overal op en gaat graag mee op reis. De eenhoorn is er in het klein en in het groot. De kleine maakt geluid bij elke (dans)beweging en de grote vergezelt de kleine ballerina graag in haar kamer, zodat ze nooit alleen is.

Voor de kleine verlegen ballerina die misschien nog niet alleen naar ballet durft hebben we de perfecte knuffel, namelijk de muis. De muis danst zelf ook ballet. Misschien kunnen zij beste vriendinnen worden en met elkaar dansen. De ballerina mag zelf een naam bedenken voor haar dans muis.

dansez-vous zelie ballet muis cadeaus sigikid 42187 eenhoorn rammelaar SigiKid 42228 muziekpop

Laat je creativiteit los op decoratie spitzen

oude spitzen decorerenZoek je een uniek cadeau voor een creatieve ballerina of een kleine ballerina die erg houdt van knutselen? Dan zijn decoratie spitzen het ideale cadeau. Dit zijn echte spitzen, geproduceerd door balletmerken. Bijna iedere kleine ballerina heeft de droom om zelf ooit op deze spitzen te dansen.

Tot die tijd kunnen ze natuurlijk wel bewonderd worden aan de muur of in de kast. Maak ze extra opvallend en uniek en decoreer ze voor jezelf of om cadeau te geven aan een ander! Hier vind je een aantal tips over wat je kan doen met oude spitzen.