Het verschil tussen diverse merken balletpakjes

0

Balletpakjes zijn van verschillende merken verkrijgbaar. Deze dansmerken zijn gespecialiseerd in het produceren van balletkleding. Hiervoor gebruiken ze materialen die goed ademen, vocht absorberen, elastisch zijn en tegelijkertijd stevig en zacht aanvoelen. Balletpakjes van officiële balletmerken zijn dan ook van hoge kwaliteit en zitten heel comfortabel. Maar wat is het verschil in balletpakjes tussen al deze merken?

Balletpakjes van elk merk zijn te verkrijgen in allerlei modellen, kleuren en maten. Over het algemeen houden dansmerken wel een eigen basis collectie aan met af en toe een aantal speciale collecties.

balletpakjes merken

Merken met basis balletpakjes

balletpakje papillon zwartDe balletpakjes verschillen per merk bijvoorbeeld qua uiterlijk. Zo zijn er diverse basics van verschillende merken, zoals Papillon balletpakjes en Alista Dancer Basics balletpakjes. Dit zijn eenvoudige, maar mooie en comfortabele balletpakjes, die een goede basis vormen voor de dansgarderobe.

Vaak zijn de basis balletpakjes van deze merken verkrijgbaar in roze, wit en zwart. Ook heb je de keuze uit diverse mouwlengtes, zoals lange mouwen, korte mouwen of spaghettibandjes.

Door de lagere prijs zijn deze balletpakjes uitermate geschikt voor kleinere kinderen in de groei. Als je net aan balletles begint, zijn deze basis balletpakjes ook ideaal!

PA4034-900m papillon zwart balletpakje driekwart mouw merken balletpakjesalista dancer basics odettePA4015-900m papillon zwart balletpakje

Merken met luxe balletpakjes

ballet rosa romane balletpakjes voor damesAndere bekende dansmerken zijn Grishko, Lulli, Só Dança, Bloch, Sansha, Calla, Temps Danse, Capezio, Ballet Rosa en nog veel meer. Deze balletmerken staan vooral bekend om hun prachtige luxe balletpakjes. Bij deze dansmerken vindt u een breed assortiment schitterende balletpakjes met een extra elegante uitstraling.

Deze luxe balletpakjes zijn vaak gemaakt van stevigere materialen. Naast de basis collectie hebben deze merken ook wat exclusieve balletpakjes. Deze zijn uitgevoerd met mooie details, zoals combinaties van kleuren, bijzondere patronen en bandjes, of elementen van gaas of kant.

Luxe balletpakjes van deze merken zeer geliefd onder dansers die op zoek zijn naar opvallende balletpakjes die wat langer mee gaan. Ook ideaal om cadeau te geven!

lulli dancewear luf564 fernanda balletpakje merk ballet rosa coralie balletpakjeLUF584 dolores lulli dancewear balletpakje merken balletpakjes

Geschikt balletpak voor iedere prijsklasse

Balletpakjes zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De eenvoudige basics vindt u in lagere prijsklassen, terwijl de balletpakjes van dansmerken als Lulli Dancewear en Só Dança over het algemeen in hogere prijsklassen vallen. Deze balletpakjes zijn van duurdere materialen gemaakt en daarom betaalt u er iets meer voor. Daar staat echter wel tegenover dat de balletpakjes lang meegaan, waardoor u er veel plezier van zult hebben!

Meerdere soorten balletpakjes passen? Kom gerust langs in onze winkels in Amsterdam, Den Haag en Hilversum! Hier staat een team deskundige medewerkers voor u klaar om u persoonlijk te adviseren.

danswinkel den haag