Rumpf Mojo Danssneaker

0

Er is weer een nieuwe danssneaker toegevoegd aan de grote collectie danssneakers van Rumpf: de Mojo! Deze stijlvolle sneaker is speciaal ontworpen om in de dansen en heeft een stijlvolle uitstraling.

Deze danssneaker is ultralicht, dus je voelt bijna niet dat je hem aan hebt. Door de splitzool is hij buigzaam en de stof van de schoenen is ademend, zodat je geen last krijgt van zweetvoeten tijdens het dansen! De zolen zijn voorzien van speciale spinpoints, waarmee soepel gedraaid kan worden zonder grip te verliezen. Deze danssneakers kan je zowel in de dansstudio als buiten de dansvloer dragen. Dit maakt dit de ideale dansschoen voor salsa of social dansfeesten!

rumpf mojo danssneaker zool

De zool van de Rumpf Mojo is vrij dun, waardoor je veel contact met de vloer behoudt. Ook maakt dit de danssneaker minder grof en behoudt hij een gestroomlijnde, elegante look. Door zijn lichtheid en buigzaamheid is deze danssneaker heel fijn voor onder andere Salsa, Zumba en Jazzdance. De sneaker is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Deze veelzijdige danssneaker is ideaal om af te wisselen met wedstrijdschoenen of nette dansschoenen. Zeker het proberen waard!

Bekijk de Rumpf Mojo Danssneakers online in de webshop of in dit filmpje:

Meer lezen? Bekijk hier alle informatie over dansschoenen.