Gezocht: opvolg(st)er voor dansisvooriedereen.nl!

0

Hoi dansliefhebbers,

Jarenlang probeerde ik iedere week een artikel op mijn blog te plaatsen. Met veel plezier was ik regelmatig bezig om bij te houden wat er gaande was in de danswereld, las ik de enthousiaste berichtjes van jullie, de lezers en bedrijven. Ik keek allerlei filmpjes op YouTube, hield bij welke dansfilms en dansseries uitkwamen, las boeken over dans, bezocht dansvoorstellingen- en festivals, nam deel aan dansprojecten, testte de nieuwste dansproducten en sprak figuren uit de Nederlandse danswereld: na het meemaken van weer een mooie ervaring, dook ik achter mijn laptop om jullie te vertellen wat ik ervan vond.

Zelfontwikkeling

Naast dat dit me flink wat tijd kostte, vond ik het vooral ontzettend leuk om het te doen en vooral ook om al jullie positieve reacties erop te ontvangen. Helemaal aan het begin, in 2011, waren er nog geen informatieve blogs of sites over dans, en al helemaal niet over klassiek ballet. Daar wilde ik verandering in brengen en daarom besloot ik om mijn kennis over dans en alles wat daarbij komt kijken met jullie te delen. Andersom leerden jullie mij ook van alles, op vele manieren. Niet alleen over dans zelf, maar ook over discipline, planning, creativiteit en ruimdenkendheid. En niet te vergeten; het overgaan van persoonlijke grenzen, oftewel het “stappen uit mijn comfortzone”, bijvoorbeeld door een workshop te doen in een dansstijl die me tot dan toe onbekend was.

Door deze site heb ik mijn schrijfstijl en smaak voor kunst ontwikkeld, heb ik kunnen oefenen met het afnemen van interviews en bovendien heb ik geleerd mijn kritische mening te formuleren. Zo zal je maar zien waar het bijhouden van een site allemaal wel niet goed voor is! Daarom wil ik mijn dankbaarheid naar jullie allemaal uitdrukken, of je mijn site al sinds de opstart kent of als je nu voor de eerste keer nieuwsgierig aan het rondsnuffelen bent, op zoek naar informatie over dat wat de mooiste kunst- en sportvorm in één is: dans!

Bedankt voor alle steun!

Als mijn blog niet dagelijks door zovelen van jullie bezocht was, als ik niet zoveel vragen had gekregen, dan was ik waarschijnlijk niet zo lang actief doorgegaan met het bijhouden ervan. Helaas ben ik op het moment bezig met een veeleisende studie en heb ik gemerkt dat het steeds lastiger werd om keer op keer een stuk met goede kwaliteit op tijd online te zetten. De tussenperiodes werden groter en ik betrapte me er zelf op dat ik sneller teksten ging afraffelen. Dat was natuurlijk niet de bedoeling, ik wil ieder artikel op mijn blog met grote zorg, aangepast op jullie doelgroep, hebben samengesteld.

Voor mij is het helaas niet meer haalbaar om frequent nieuwe posts te blijven doen, maar ondanks dat zou ik heel graag willen dat dansisvooriedereen.nl blijft bestaan en de kans krijgt om verder te groeien. Sinds 2011 heb ik er profijt van gehad, er heel veel leuke dingen door meegemaakt en er van alles door geleerd; nu gun ik het iemand anders hetzelfde. Dansisvooriedereen.nl is toe aan een opvolg(st)er van mij.

 

Dus als jij…

… zelf bent geïnteresseerd in één of meerdere dansvormen (waaronder bij voorkeur ook klassiek ballet) en hier zelf ook praktische ervaring mee hebt;

… het leuk vindt om regelmatig dansgerelateerde producten te ontvangen van bedrijven, deze uit te testen, te fotograferen en erover te schrijven;

… nieuwsgierig bent naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dans in Nederland (en eventueel in het buitenland);

… het leuk vindt om af en toe een dansvoorstelling of een ander evenement te bezoeken, ook als de dansstijl of het dansgezelschap nieuw voor je is;

… de verantwoordelijkheid kunt dragen van het bijhouden van een site, waarbij onder andere komt kijken dat je mails beantwoordt en een facebook-pagina up-to-date houdt (geloof me, dat is gemakkelijker dan het lijkt, ook als je technisch gezien niet uitblinkt zoals bij mij het geval is);

… het leuk vindt om te schrijven over onderwerpen die je interesseren en bereid bent om enkele keren per maand een artikel met goede inhoud te plaatsen;

… het leuk vindt om veel contacten op te doen in de danswereld en belangrijke, invloedrijke dansers, docenten en choreografen te ontmoeten en te interviewen;

… beschikt over een camera die goede kwaliteit foto-opnamen en film-opnamen kan maken en het ook niet vervelend vindt om zelf (uiteraard onherkenbaar, zonder gezicht en anoniem) in beeld te komen en…

… bereid bent om de kosten voor de overname en domeinnaam op je te nemen (, denk daarbij dat je voor dit lage bedrag erg veel voor terugkrijgt, in de vorm van dankbaarheid, producten en ervaringen)…

… maar vooral, en dat is het allerbelangrijkste, is dat jij vol enthousiasme, bevlogenheid en motivatie dit nieuwe avontuur aan wilt gaan en dat jij dit wilt overdragen aan dansliefhebbers van door heel Nederland.

Neem gerust contact met mij op

Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met regelmatig schrijven voor een medium, zolang je hier met volle energie tegaan wilt gaan, initiatiefrijk bent en je je ervoor wilt inzetten om de lezers van dansisvooriedereen.nl een nog fijnere bezoekervaring te bezorgen! Herken je je in (de meeste van) deze punten? Dan ben jij de perfecte opvolg(st)er van dansisvooriedereen.nl en schrijf jij wie weet zelf over een tijdje posts op de startpagina!

Nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn site en ik hoop wat van je te horen! Als je geïnteresseerd bent om opvolg(st)er te worden van dansisvooriedereen.nl, dan kun je me een mailtje sturen naar info@dansisvooriedereen.nl. Vermeld daarin je naam, leeftijd, danservaring, contactgegevens en een motivatie voor het overnemen. Ook als je verder vragen hebt, mag je me die altijd via dit e-mailadres stellen.

Groetjes en tot dans,

Heleen