YouTube video: ‘Mine’ door Tell No One

0

Hoi dansliefhebbers!

 

Hopelijk genieten jullie op dit moment net zoveel van de zomervakantie als ik. Voor mij zijn deze heerlijke weken vooral een periode van uitrusten en bijkomen om weer fris het nieuwe school- of werkjaar in te kunnen gaan. Maar daarnaast is het ook een tijd waarin je lang uitgestelde plannen alsnog kunt uitvoeren of inspiratie op te doen. En dan is het helemaal niet erg om soms lekker op internet te surfen naar sites, afbeeldingen, filmpjes en wat je allemaal al niet kunt bedenken. Via social media en doorklikken via verschillende links kun je verrassende dingen vinden.

Zo stuitte ik ook op dit filmpje. Het filmmakersduo Tell No One (Remi Weekes en Luke White) bedacht het concept waarin een groep hedendaagse dansers van de London’s Sadler’s Wells Theater ‘strijdt’ om kledingsstukken. De Italiaanse Paolo Mangiola choreografeerde het stuk. Deze kleding is ontworpen door modewerken, onder andere Louis Vuitton, daarmee vormt het filmpje meteen een reclamespotje. Maar dat vind ik persoonlijk niet storend. Ontzettend origineel gedaan, mooi gedanst en ook heel knap bewerkt. Het eindresultaat is speels en grappig en tegelijkertijd elegant. Met trots presenteert Tell No One de korte film ‘Mine’!

 

 

Veel kijkplezier en nog een heel fijne vakantie toegewenst! Wat is jouw favoriete dansvideo? Laat het me weten bij de reacties hieronder!

 

Groetjes, Heleen