Summer School GOTRA in de media

0
Hoi dansliefhebbers!

Zoals jullie misschien wel mee hebben gekregen, heb ik afgelopen zomervakantie meegedaan aan de door dansgezelschap GOTRA | Joost Vrouenraets georganiseerde zomerschool. Dit was een heel leuke, leerzame ervaring. Meer erover vind je in eerdere berichten op mijn blog.
Enkelen van jullie vroegen mij of er ook iets van een film, documentaire of andere beeldopnamen zijn van de zomerschool. En dat is er inderdaad! Twee dagen in de week waren er een cameraman en een fotograaf aanwezig bij STEP FORWARD. Van de opnames is een impressie gemaakt, die nu te zien is op YouTube. Hieronder kunnen jullie de video, met beelden van de lessen en korte interviews met de docenten, bekijken.


Maar er is meer: ook een radiostation, de Limburger (krant) en Limburg1 (televisie) hebben de zomerschool bezocht. Hieronder het krantenartikel:

 


Hier kan je het nieuwsbericht van Limburg1 over STEP FORWARD bekijken:

 Veel dansplezier!
Heleen