Een paar mededelingen (+ winactie)! (ACTIE GESLOTEN)

0
Hallo balletliefhebbers!

Dit bericht is een update van balletisvooriedereen.blogspot.com. Ik heb een aantal dingen die ik jullie graag wil laten weten!

1. Deze maand bestaat balletisvooriedereen.blogspot.com precies 2,5 jaar! In april 2011 zat ik achter de computer, omdat ik graag wilde oefenen met schrijven in het Engels. Iemand had mij getipt om een weblog te starten over mijn hobby, en daarop berichten in het Engels te zetten. Vrij onlogisch dat ik als titel het toch echt Nederlandse ‘balletisvooriedereen’ had gekozen…

Hoe dan ook, ik vond het schrijven heel leuk. Alleen de taal zat me dwars, want in het Engels schrijven duurde zo lang met het controleren en alles wat daar bij kwam kijken. Bovendien kwam ik erachter dat er heel weinig Nederlandstalige sites over klassiek ballet bestaan. De keuze was snel gemaakt: in de prullenbak met die Engelse stukjes, het Nederlandse balletisvooriedereen.blogspot.com was geboren!
Inmiddels het is oktober, 2,5 jaar later, en ik vind het nog steeds heel leuk om voor balletisvooriedereen te schrijven. Ik had dit van te voren nooit gedacht, maar dankzij de mogelijkheden die er voor mij geopend werden, het feit dat ik enorm veel van dans houd, èn bovenal door al jullie leuke, positieve berichtjes, ben ik door gegaan. Hier wil ik jullie héél erg voor bedanken!!!
Ik ga de komende tijd dan ook zeker niet stoppen, en hoop dat jullie alle nieuwe berichten met plezier blijven lezen. Reacties, en aanvragen van oefeningen, tips of wat dan ook, zijn altijd welkom. 

2. Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeau´s, en zo ook bij die van balletisvooriedereen.blogspot.com. Ik wil namelijk jullie, mijn lezers, ook een keer in het zonnetje zetten. Daarom organiseer ik deze maand een winactie. Het enige wat je hoeft te doen is het sturen van jouw mooiste (zelfgemaakte, dus niet van Tumblr e.d. want dat zie ik meteen!!! (; ) dansfoto naar balletisvooriedereen@live.nl, met als onderwerp ‘Winactie ballet’. Jij mag er op staan, maar het mag ook een foto van je dansgroep zijn, of van iets anders, zolang het maar met ballet te maken heeft en hij door jou gemaakt is. Het insturen van de foto kan tot 1 november, hierna is de actie gesloten. Alle ingezonden foto’s komen op mijn blog te staan, houd hier dus rekening mee als je er niet herkenbaar op wilt staan.
En wat kan je dan winnen? Ik heb 1 prijs te vergeven: het pas verschenen boek ‘Zwanendans’, geschreven voor Meg Howrey. Als je hier klikt, word je doorgelinkt naar een door mij geschreven recensie over dit boek. De prijswinnaar krijgt dit via de mail te horen!

3. En dan het laatste, en een helaas wat somberder, nieuwtje: ik ga met de ingang van kalenderjaar 2014 stoppen met het maken van de tweemaandelijkse nieuwsbrief. Ik vond dit zeker leuk om te doen, maar het kost me erg veel tijd. In november verschijnt de àllerlaatste nieuwsbrief, van de maanden november en december. Hierna kun je je niet meer voor de nieuwsbrief inschrijven, en de e-mailadressen van de leden verwijder ik uit het adressenbestand. Ik blijf jullie natuurlijk op mijn blog wel op de hoogte houden van de danswereld. Dit wil ik zelfs vaker doen, zodat mijn blog nog leuker en completer wordt!
Hieronder zie je de eerste, 6de en de op-een-na-laatste uitgaven  van de nieuwsbrief, misschien een leuke herinnering 🙂

Heel veel dansplezier, en tot snel!

Heleen