Wat te doen met oude spitzen?

0
oude spitzen decorerenWeet je niet wat je kan doen met je oude spitzen? Liggen ze in de weg maar vind je het toch zonde om ze zomaar weg te doen? Hier vind je een aantal tips over wat je kan doen met je oude pointes:
  1. Hang ze aan de muur! Zo kan je toch nog blijven genieten van je versleten pointes.
  2. Decoreer ze! Versier je pointes en bedenk de mooiste creaties.
  3. Geef ze cadeau! En decoreer ze samen.
  4. Transformeer ze in soft pointes! Ideaal om te dragen tijdens de balletles.
  5. Hergebruik de linten en elastieken! Voor je nieuwe spitzen of balletschoenen.

decoratie spitzenHeb je geen versleten pointes, maar wil je wel mooie ballet decoratie in huis? Bekijk hier onze decoratie spitzen! Deze zijn speciaal bedoeld ter decoratie en zijn erg leuk om te versieren met glitters, verf en diamantjes.

Zijn je pointes versleten en heb je nieuwe nodig? Of heb je eindelijk toestemming gekregen van je dansdocent om op pointes te dansen? Laat ze altijd professioneel aanmeten om verzekerd te zijn van het perfecte paar voor jouw voeten. Bij Danswinkel.nl kan je persoonlijk spitzen laten aanmeten. Hier vind je onder andere spitzen van de merken Grishko, Papillon, Capezio, Russian Pointe en BLOCH.

Wil je meer weten over pointes? Hier vind je meer algemene informatie over spitzen.